Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vhodná náhrada za součástku

Od: domin* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, chtěl bych se jen zeptat, jestli někdo nepoznává tuhle součástku, která zavinila, že nefunguje trouba ( do 250 stupnů ) - imgur.com/...

Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

2x

A proč si myslíte, že vám nefunguje trouba kvůli odrušovacímu filtru? Hledal bych spíš někde přepálenou tepelnou pojistku.

mkat*
hodnocení

1x

Šporák by sa dal na (vyskúšanie) zapnúť aj bez toho kondenzátora.Ale ak sa elektrine nerozumieš, tak to sám radšej ani neskúšaj.

hodnocení

0x

To by chtělo přímo na místě nějaký servis.. nebo to chcete koupit přes internet a doma si opravit? Máte 100% jistotu, že to je touto součástkou?

Se tak teď dívám na internet a hledám... přesně tento tam není ani v Américe.

doplněno 25.06.15 11:41:

nejbližší možné jsem našel zde tme.eu/...

ale jak jsem napsal - já bych řešil servis vč. půl roku záruky. Mám zkušenost, že vyměním jednu součástku a on je problém ve dvou součástkách, čímž oprava buď není úspěšná nebo opakovaně odpálím těžce sehnanou součástku...

x®
hodnocení

0x

Jedná se o odrušovací kondenzátor jako tento, ale s jinými hodnotami.

Vhodná náhrada za součástku

zakus*
hodnocení

0x

Je to kondenzator nejspis pro ventilator horkovzduchu (nebo chlazeni) v troube. Zavada navic bude nekde jinde.

hodnocení

0x

Skôr sa pozrite na termostat spínania a najmä na tú tenkú trubičku od termostatu po kapiláru,skúste zmerať či dôjde k zopnutiu kontaktov.Mal som takýto problém s rúrou Mora,tiež nehriala.

takjan*

Je to odrušovací člen, přes který prochází napájení. Může být přerušen. Stačí pořádná zkoušečka

mira77*
hodnocení

0x

Jedná se o napájecí filtr, ale v něm nejspíš závada nebude, je dost odolný proti poškození, pokud by byl vadný tak to poznáte na první pohled...vyhoří.

mira77*
hodnocení

0x

Spíše bych to viděl na mech. termostat nebo tepelnou pojistku proti přehřátí, pokud má trouba elektronickou regulaci, tak může být vadné teplotní čidlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]