ale jak jsem napsal - já bych řešil servis vč. půl roku záruky. Mám zkušenost, že vyměním jednu součástku a on je problém ve dvou součástkách, čímž oprava buď není úspěšná nebo opakovaně odpálím těžce sehnanou součástku...
Skôr sa pozrite na termostat spínania a najmä na tú tenkú trubičku od termostatu po kapiláru,skúste zmerať či dôjde k zopnutiu kontaktov.Mal som takýto problém s rúrou Mora,tiež nehriala.
takjan*
Je to odrušovací člen, přes který prochází napájení. Může být přerušen. Stačí pořádná zkoušečka
Jedná se o napájecí filtr, ale v něm nejspíš závada nebude, je dost odolný proti poškození, pokud by byl vadný tak to poznáte na první pohled...vyhoří.
Spíše bych to viděl na mech. termostat nebo tepelnou pojistku proti přehřátí, pokud má trouba elektronickou regulaci, tak může být vadné teplotní čidlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.