Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji poradit, když chci poslat sms do soutěže nebo si koupit něco přes sms tak to nejde. Pošlu SMS a napíše mi to že nějakou chybu odesílání, nebo něco takového a nevím co s tím. Prosím o radu.
Předem děkuji!
Zavolat operátorovi, aby povolil sms a volání na premium čísla. Nyní je máte blokovány, proto nejdou sms na placené linky odeslat.
Já bych zkusil internetové stránky operátora. U T-mobilu jsem se přihlásil a tam to šlo nastavit. Stejně tak u operátora Mobil.cz.
Tady se to řešilo před pár dny t-mobile.cz/... Pokud máte dobíjecí tak Platby > Platební služby. Pokud nemáte dobíjecí tak Služby > Audiotext > Premium SMS
Máte asi zablokované premiové SMS,ich povolením budete môcť platiť,no zároveň sa vystavujete riziku,že budú zneužite,kde pošlete niejaku súťažnú SMS a ono sa to bude potom automaticky opakovať a vám príde faktúra poriadne výsoká,tak si potom treba na to dávať pozor,kde čo pošlete,lebo podmienky súťaži sú len na nete a to by ste sa divili aké sú nevýhodné pre použivateľa a k čomu všetkému dávate súhlas.Inak ak si ich chcete aktivovať cez internet na stránkach operátora,tak sa musíte prihlásiť do svojho uživateľského profilu,popripadne sa registrovať a potom prihlásiť.Potom sa dajú meniť nastavenia vášho profilu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.