Nejste přihlášen/a.
Pro mne záhada. Paměť tabletu skoro vyčerpaná a najednou koukám, že mám vymazanou celou složku, adresář. Jistě mohla by to být neopatrnost práce s Total Comandrem. Jenže ony byly takto vymazány další tři adresáře a to kompletně. Mezi nimi byla jediná souvislost, ze to vše byly klipy stažené z YouTube a odjinud programem TDM a TubeMate, ostatní adresáře jsou nedotčené . Snad jediná výjimka. V jednom tom smazaném adresáři zůstaly dva soubory stažené právě včera, ostatní měly nižší datum. Napadá někoho nějaká souvislost. A když už, nezná někdo způsob obnovy souborů v interním úložišti Androidu.
Hledal jsem. Aplikace v Android žádná. PC sice nemám, ale někde jsem se dočetl, že vnitřní paměť tabletu se vůči PC nechová jako externí úložiště, takže nelze použít Recuva a pod.
Teď to již bude stejně přepsané. Spíš by mne zajímalo jak k tomu mohlo dojít, abych se toho příště vyvaroval. Zmizel adresář downloads v kterém zůstaly poslední dva soubory. Pak zmizely další dva adresáře do kterých se z adresáře downloads soubory přemísťovaly. Zmizel adresář video kde byly soubory z YouTube. A adresář download kde se ukládají různé pdf z netu, obrázky uložené z mailu a pod. zůstal nedotknutý.
Nevím jaká je mezi soubory a adresáře souvislost. Snad stahování stejným programem a přípona. Jako by z celého tabletu zmizely všechny soubory s příponou mp4 a ty dva zbylé mohly být nahraný až po vymazání. Nevím zda špatnou manipulací s Total Comandrem je tam nějaká možnost projet celý tablet.
Asi nainstaluji apku která vytvoří koš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.