Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Stáhl jsem si z obchod google play do Androidu 3 hry.V telefonu mám nastaveno stahování na SD kartu.Je tam ještě volba do interního úložiště a systém si sám vybere,kam uložit.Hry jsou stažené,v pohodě fungují,ale zajímalo by mě ,kde je najdu v systému.Připojil jsem telefon na PC a procházím jednotlivé složky na kartě SD.Prošel jsem jednu po druhé,našel jsem fotky,filmy ale ty hry nikde.Prošel jsem pochopitelně i interní úložiště, ale kde nic tu nic.Procházel jsem složky přímo v telefonu,bez PC,ale je to stejné,jako s PC.Android je 4.2 Jelly Bean.Nevíte prosím někdo,kde to najít?Když se podívám do "aplikace",tak tam hry najdu-lze je odtud i odinstalovat.Když na to kliknu,ukáže se uloženo na SD karta.Děkuji.
V tomto případě si ale asi pleteš pojmy. Z Google Play se aplikace stažením rovnou instalují, stažený soubor není (bez pomocí rootu a přístupu do systémových souborů) normálně k dispozici. Pokud píšeš o interním úložišti nebo o SD, opět se jedná o to, kam bude aplikace nainstalována. Instalační soubor opět není k dizpozici.
Pokud se chceš dostat k instalačkám aplikací, lze využít buďto nějaké aplikace z Google Play (já používám např. App Backup and Restore), ktrý umí do nějaké složky vyexportovat vybrané aplikace. Takto vyexportované instalačky již budou viditelné v PC po připojení.
Nebo je varianta nějakých online stahovačů, stačí vyhledat "apk downloader" a vyjede kupa serverů, kde lze vložit adresu aplikace z google play obchodu a instačka se stahne bez nutnosti řešit něco s mobilem.
Další věcí je, k čemu to vůbec potřebuješ, instalačka tě v podstatě vůbec nemusí zajímat, pokud se tu zmíněnou aplikaci nesnažíš třeba krekovat
Ano,já vím,že se hned instalují,ale nevěděl jsem,že to nenajdu na SD kartě-tedy tu instalačku.Já jí samozřejmě nepotřebuji,jen jsem chtěl,jak je uvedeno výše,udělat jakýsi pořádek ve složkach a mít hry dejme tomu ve složce game.Protože tomu nerozumím,domníval jsem se,že to najdu někde ve složkách a příp.přemístím.Teď už chápu,že to nejde,tedy bez doinstalace nějakého programu.Díky.
Instalací programu (viz výše) vyřešíš pouze to, že se dostaneš k té instalačce, která je ti ale v podstatě k ničemu (v tvém případě). Android si veškeré aplikace instaluje do vyhrazeného místa a ty nemáš nijak možnost ovlivnit to. Netrap se tím, instaluj si co se ti zlíbí a pořádek ve složkách si dělej dále ve fotkách, písničkách atd
Dobrý den, máte v PC nastaveno zobrazování i skrytých složek a souborů? Zdravím!
doplněno 23.06.15 10:11:Tak, např. v OS WIN-XP to je tak, že si otevřete nějaké okno, nahoře najdete Nástroje a tam Možnosti složky - potom volíte zobrazování všech (i skrytých) souborů a složek. Případně použijete Total Commander (a tam se to volí v jeho nastavení).
doplněno 23.06.15 11:05:Ještě zkuste tu kartu z mobilu vyndat a podívat se, zda budou ty aplikace stále dostupné v mobilu. Pokud ano, tak nemohou být na SD kartě, ale v OS Android - a některé jeho složky OS Windows nevidí.
doplněno 23.06.15 12:27:No, instalační soubor by měl mít asi tu koncovku APK. Myslel jsem si, že jste nejdříve stahoval a následně instaloval ze souboru. Pokud ne, tak to bude, jak píše kolega.
Já mám Vistu Home Premium 32b.Našel jsem v možnostech zobrazit celý obsah složky a to mám zatržené.Ale jak jsem psal,ani přímo v telefonu to nemohu najít.Fotky,4 filmy.resp.klipy najdu okamžitě,pak ještě mapy,ty taky najdu,ale hry(mají název,který je i na vytvořené ikoně)najít nemůžu.
Tak jsem vyndal SD kartu z mobilu a po zapnutí se neobjevily ikony ani her, ani map.Tak zřejmě to bude opravdu na té kartě,jak to mám nastavené.Po vložení karty se ikony znovu objevily.To je mi teda fakt záhada.Zkusil jsem stáhnout ještě jednu hru a nic.Ale přitom mapy ve složkách najdu.Mám nainstalované dvoje a oboje tam jsou.Ale hra ani jedna.Mě šlo o to,že když jsem otevřel složku game,kde jsem si mysle,že budou,tak nebyly.Chtěl jsem je případně do té složky v PC přemístit,tak proto jsem je hledal jinde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.