Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozsvěcování displeje mobilu-Proč?

Od: flodur® odpovědí: 5 změna:

Mám nokiu 6131 (véčko) se dvěma displeji, operátora Vodafone. Všiml jsem si v noci, rozsvíceného displeje, aniž by mi někdo volal, který po chvilce zhasne. Zajímalo by mne čím je to způsobeno?

Děkuji za případné vysvětlení.

flodur.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Váš telefon neznám. Znám ale několik jiných, které při jakékoli hlášce na chvíli rozsvítí displej.

A k těm hláškám patří i ta, že baterie je nabitá a že máte vypnout nabíječku ze sítě. Pokud v noci nabíjíte (jako já), bude to tohle.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, také jsem to u svého mobilu už viděl. On se nejdříve rozsvítí a až po chvilce je slyšet zvonění. Ale, když je hovor hned ukončen, protože jde asi o omyl, tak se jen rozsvítí a ani už nezazvoní (ani není zpráva o hovoru). Možná se někdo spletl, hned si to uvědomil a ve volání nepokračoval a ukončil to - a Váš mobil se jenom rozsvítil. Zdravím!

doplněno 23.06.15 07:45:

bmbx - děkuji Vám za kompliment, ale odpovídat na všechny zdejší otázky opravdu nestíhám.

Máte pravdu, že se snažím poradit nebo napsat svou zkušenost. Zase jenom nečekám na příležitost, abych něčí příspěvek pouze zpochybnil (a často bez řešení). Také netrpím dojmem, že mám nějakou rubriku propachtovanou pouze pro sebe.

ben:

je úsměvné jak se snažíš na cokoliv za každou cenu odpovědět, i tebou popisovaný případ zanechá v mobilu oznámení o nepřijatém hovoru. Tazatel píše nikdo mi nevolal.

Já odpovídám, že se to stává prostě mobil se nachvilku probudí. Některé se dokonce v klidu bezdůvodně restartují.

vvv*
hodnocení

0x

Spojuje se se sítí.Je to normál.

stonek*
hodnocení

0x

Tohle dělává nepoužívaný - zanešený konektor na sluchátka, telefon chvilkově detekuje vložená sluchátka. Uživatel si může stěžovat taky na "málo vydrží baterie" nebo "občas neni slyšet při hovoru". Co to dělá Vám bez diagnostiky konkrétního kusu nikdo na 100% řct nemůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]