Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nutné nabití kreditu u T-Mobile

Od: kubca54* odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, jak je to s nutným dobitím kreditu u T-Mobile, jedná se o 200kč ročně. Tato částka je sice zanedbatelná, ale naprosto nechápu ten jejich stupidní systém. Ty jejich SMSky už mi vážně lezou na nervy. Mám 183kč kredit z minula a teď si údajně musím dobít dalších200 kč, jinak mi propadne SIM karta. Tak kde jsme? Jsem ten typ člověka, který ani těch 200kč za rok neprovolá. Kredit si navýším, až budu chtít já, a né že mi operátor pošle SMS s tím, že si ho teď nutně musím dobít. Existuje jiný a "lepší" operátor, který po mě nebude požadovat nutné nabití kreditu? Předem děkuji za odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mobil*
hodnocení

2x

Můj kaktus. Ročně 50 Kč , o něco levnější a navíc na jednu Sim můžeš jet i data a platíš co spotřebuješ

mujkaktus.cz/...

vklus

Nevím jestli pán zvládne dobití přes bankomat, IB. Působí dojmem člověka co technologií moc nevládne a to bez urážky. A pokud půjde do Sazky na dobití tak je to stejně za 200kč.

mobil*

Pokud má platební kartu tak lehce dobíjecí tady pouhých 50 Kč

mujkaktus.cz/...

kubca54*
hodnocení

Dííky moc, vyzkouším. A technologiím rozumím dost, to se nebojte. Ještě mi nebylo ani 20 let. :)

ccc*
hodnocení

2x

ČEZ MOBIL- jen má podmínku jednou do 3 týdnů zavolat nebo poslat SMS. Zaplatí se až částka bude přes 100.-Kč. Paušál se neplatí.

iz*
hodnocení

1x

Nechcete-li paušál, musíte dobíjet podle pravidel operátorů.

Kredit má omezenou platnost, dobitím platnost prodloužíte

o dalších x (u každého operátora je interval jiný) měsíců.

vklus

Souhlasím a to ten rok je ještě slušný interval. Jiní operátoři mají kratší.

hodnocení

0x

Jasne, treba levnasimka .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]