Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, jak je to s nutným dobitím kreditu u T-Mobile, jedná se o 200kč ročně. Tato částka je sice zanedbatelná, ale naprosto nechápu ten jejich stupidní systém. Ty jejich SMSky už mi vážně lezou na nervy. Mám 183kč kredit z minula a teď si údajně musím dobít dalších200 kč, jinak mi propadne SIM karta. Tak kde jsme? Jsem ten typ člověka, který ani těch 200kč za rok neprovolá. Kredit si navýším, až budu chtít já, a né že mi operátor pošle SMS s tím, že si ho teď nutně musím dobít. Existuje jiný a "lepší" operátor, který po mě nebude požadovat nutné nabití kreditu? Předem děkuji za odpovědi.
Můj kaktus. Ročně 50 Kč , o něco levnější a navíc na jednu Sim můžeš jet i data a platíš co spotřebuješ
Nevím jestli pán zvládne dobití přes bankomat, IB. Působí dojmem člověka co technologií moc nevládne a to bez urážky. A pokud půjde do Sazky na dobití tak je to stejně za 200kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.