Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace prasklého displeje?

Od: millu odpovědí: 6 změna:

Zdravím, chci se zeptat, zda někdo nezkoušel reklamovat prasklý displej u MT a pokud ano, tak s jakým úspěchem. Stala se mi vážně divná věc, napsala jsem na tel. smsku, dala jej do kapsy u bundy, za minutku jsem jej vyndala a nereagoval na dotyk. Myslela jsem že zamrzl a pak jsem si všimla tenounké prskliny přes celý displej. Neupadla jsem, o nic jsem se neuhodila, nic jiného jsem v kapse neměla... Prostě jsem ho tam jen dala a když jsem jej vyndala byl prasklý. Má cenu pokoušet se o reklamaci nebo ji šmahem zamítnou?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Můj názor: ani to reklamovat nezkoušejte, je to zbytečné . . .

hodnocení

0x

Přestože se takové věci mohou stát a z 99,9% je to špatná montáž nebo vada materiálu, tak vám nikdo reklamaci neuzná, alespoň v této zemi určitě ne :)

sddfef
hodnocení

0x

Pokud to nejde vidět při vypnutém displeji, nevrhuji telefon odvažit v MT a reklamace projde. Otázku etiky nechám na Vás.,

danys*
hodnocení

0x

na tohle si dávají velký pozor, takže je zbytečný tam s tim vůbec jít. jinak když kupuješ mobil, můžeš si ho nechat připojistit proti odcizení a poškození. Vzhledem k tomu, že mi zatím u každého dotykáče praskl displej, tak jsem si to nechal připojistit - záruční doba se prodlužuje na 3 roky, v případě jakéhokoliv poškození i z mojí viny platím 5% z ceny opravy, je v tom utopení, odciizení atd.

výše pojistného dle ceny telefonu, ten můj stál asi 5tis, pojištění na 3 roky mě vyšlo cca. na 450kč.

Nic ve zlém, ale jakékoliv připojištění nebo připlacení za prodlouženou záruku, zvláště u elektroniky, a speciálně u elektroniky jako je mobil, může jedině člověk, který není duševně zdatný *haha*

buss
hodnocení

0x

Klidně se pokuste, máte na to právo. Každý prodejce to bude řešit jinak, takže zde ..., jste ochotna dát to znalci, jít pak k soudu když bude zamítnuto? Nepíšete, jak je mobil stár, načtěte si svá práva v OZ, kupní smlouva, prodej v obchodě. Rozhodnutí je zcela na vás!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]