Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztracena uctenka

Od: petrtemlik odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
V září jsem si koupil tablet na splátky ale ztratil jsem uctenku a ted bych ji potřebovat protoze budu tablet předávat dal. Vystaví mi na prodejně novou?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

2x

Mohlo by být, je třeba se informovat přímo u prodejce, je dobré vedět přesně den koupi, čas velmi pomůže. Tablet si kvůli sériovému číslu vemte s sebou.

osezut5x8
hodnocení

1x

Žádná povinnost pro prodejce vystavovat nové doklady není.

Takže jestli ti jí vystaví, záleží pouze na něm. U něj se musíš zeptat. Tady ti nikdo nemůže poradit.

doplněno 21.06.15 10:52:

@majo78 Když to kupoval na splátky, tak možnost ,že zboží platil kartou se rovná 0.

doplněno 21.06.15 10:56:

A ještě pro tazatele. Nechápu proč si kupuješ tablet na splátky?

Pochopím třeba pračku, ledničku, sporák. Věci které člověk potřebuje pro běžnou denní potřebu. Ale tablet?

Řeknu ti to na rovinu. Tohle je zaručená cesta, jak být celý život chudý.

hodnocení

0x

je tu možnost, že jste platil kartou a máte výpis z účtu to funguje stejně jako účtenka

temla
hodnocení

0x
Nejsem tak blbej abych kupoval jen tablet na splátky, bylo v tom i bile zboží ale obsahovalo to i tablet

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]