Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Novy telefon

Od: pepiik odpovědí: 7 změna:

Nazdarek lidi...chtěl bych poradit ...chci si koupit novej tel do 5 tis ..přemyšlel jsem lenovo nebo acer...má někdo zkušenost a nebo poradit nejaký tel diky moc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pilivoj*
hodnocení

1x

Jednoznačně Lenovo, kolega jej má a nemůže si jej vynachválit

zwiki*
hodnocení

0x

Zdar.Podívej se na tel.Sony nebo Asus /Asus ZenFone 2/

nufacek3*
hodnocení

0x

Učitě sony xperia E3

hodnocení

0x

Já mám Acer Liquid e700 za asi 4500Kč, vzhledem k tomu, že se stále objevují recenze o reklamaci, mě zatím funguje, tak bych koupil tento: baterie 4 000 mAh: mobilni-telefony.heureka./...

hodnocení

0x
Sused má Lenovo a zistil na ňom jeden nedostatok,že nemá plnohodnotné GPS a navigácia sigyc mu nejde spustiť,tak na toto si dať pozor a vybrať správny model,inak je spokojný s ním.Ja osobne mám starú xperiu a spokojnosť a ak by som mal kúpiť novú,tak podobnú Z3 kompaktu.

bagar*
hodnocení

0x

Jestli nechceš za každou cenu Lenovo nebo Acer, mohu doporučit Xiaomi redmi note.

Stál mě 5 tisíc, 2GB RAM, podporuje LTE, velká výdrž baterky (nabíjím každý 3 den, dnes jsem nabíjel po 4 dnech a stále mi zbývalo 30%). Za tu cenu jsem nic lepšího nenašel.

xiaomiforsale.com/...

pepiik
hodnocení

0x

diky za rady vaše tel okouknu na krámech a optám se diky moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]