Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stáhnout fotky z digitalu do mobilu

Od: moncherry* odpovědí: 10 změna:
Dobrý den,
Prosím o radu jak stáhnout fotky z SD HC karty do mobilu Samsung Galaxy S4.
Dékuji za radu a pomoc.PC nemám.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Budete si muset stáhnout nějaký souborový manažer, například Total Commander. Tam máte dvě "okna" (levé a pravé), v jednom si najdete složku s fotkami na kartě, v druhém si najdete složku v mobilu, do které chcete fotky zkopírovat.

kliknutím na ikonku složky ji označíte a dole stisknete tlačítko se dvěma listy papíru a modrou šipkou (kopírovat). Potvrdíte stiskem "Kopírovat" a už to jede :)

Mě to jde totálně i bez Total Commanderu*smich*. Normálně přetahuju v průzkumníkovi.

hrtjtr

Slečna ale psala, že nemá pc.

Aha*smich*. Tak to je jako ptát se na to, jak letět na Měsíc bez rakety... Možná v nějakém fotolabu to udělají nebo PC služby...

remisak*

Bylo by dobré si to nejdříve pčečíst a pak odpovědět.

hodnocení

0x

Samsung galaxy s4 má už integrovaný správce souborů, kliknete na složku na sd kartě, vyberete zkopírovat, a vyberete elefon, problém bude asi s místem, takže budete muset asi árkrát přehodit paměťové karty. A nebo si kartu z foťáku nechat v telefonu a fotky normálně používat.

Doufám tedy, že máte v obou zařízeních microSDHC, jinak je to bez PC asi nemožné.

hodnocení

0x

S tímto problémem jsem se taky potýkal, nejlepší je pokud má foťák Wi-Fi, pokud jej nemá lze koupit Wi-Fi adaptér na micro SD kartu a pak je to kdykoliv srandovní záležitost :)

ezshare.com.cn/...

stan33
hodnocení

0x

Předpokládám že je to velká a ne microsd karta?

Do telefonu ji připojíte pomocí usb host/otg kabelu a do něj zapojené čtečky karet ,ostatně pomocí toho otg kabelu připojíte i přímo fotoaparát nebo cokoliv jiného skoro jak na pc.

www.svetandroida.cz/pripojte-ke-svemu-androidu-klavesnici-a-mys-pomoci-usb-on-the-go-201306

Na internetu za pár Kč, dnes i v každém druhém elektru ale dráž, akorát pozor ať nekoupíte jen adaptér z micro na velké usb.

Mám Note 2 a funguje většina věcí-hdd, fotoaparát, tiskárna,napájený usb hub.

Telefon připojení funkčního kabelu indikuje a otevře integrovaný správce souborů.

Ne každý telefon podporující OTG umožní připojení paměťového media, práce s Wi-Fi adaptérem je mnohem pohodlnější a umožňuje i fotit foťákem přímo do paměti mobilu :)

A není to tak obrovská investice:

ebay.com/...

stan33

Jelikož mám Samsung Note 2 tak počítám že S4 bude taky fungovat. A adaptér nebo čtečka se dají sehnat i za 50kč kus. A ten wifi adaptér není na microsd?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]