Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká sluchátka?

Od: mainsy* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

sháním nová sluchátka ale moc se ve výběru nevyznám.

Potřebovala bych kvalitní ale zase ne předražená sluchátka s dobrým odzvučením. Poslouchám muziku hodně často. Nevím jestli záleží na žánru ale poslouchám metal.

Prosím o doporučení :) děkuji

mainsy

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sluchatka
hodnocení

2x

rozhodně doporučuji Sennheiser nebo Koss, nemusí být ani drahý dají se koupit tak od 200, a rozdíl proti stejně drahým noname obrovský, nebral bych asi ani Sony, Philips a podobné značky které se na sluchátka přímo nespecializují

s těmi prvními 2 snad ani nemůžete vybrat špatně, pak už jen záleží co vám vyhovuje, jestli pecky, nebo s mostem nebo ty (s)porta pro, a kolik do toho chcete dát

hodnocení

2x

je úsměvné jak se lidé dají napálit na doživotní záruku, ale doživotní záruka dnes opravdu nic neznamená. Logicky by se dalo předpokládat, že výrobce který dá na něco doživotní záruku si je jist, že výrobek je natolik kvalitní, že v průměru vydrží hodně dlouho. Konkrétně u KOSS s doživotní zárukou se mi přerušil kablík během půl roku, řeknete si to se může stát, ale zhruba za stejnou dobu se přerušil kablík u sluchátek KOSS z doživotní zárukou mé dceři a to už asi není náhoda. Nevím ale, mít něco z doživotní zárukou s pocitem že mito každého půlroku v záruce opraví to mě teda nebaví. Dal jsem na ty KOSS jiný kablík a slouží už asi přes pět let :)

Prostě mnoho věhlasných firem už dávno není to co bývalo, například levnější sluchátka Creative svým nezničitelným kablíkem a parametry ta věhlasná strčí s přehledem do kapsy.

albatros498022*
hodnocení

0x

KOSS Porta pro, kvalita za donrou cenu a doživotní záruka.

bm509
hodnocení

0x

Nenapsal zda chceš otevřená či uzavřená sluchátka, ani v jaké cenové kategorii. Zazněli tu Koss porta pro, které jsou ve své cenové třídě určitě dobrá volba. Za mě můžu doporučit Klipsch S3 které kvalitou zvuku zmíněné Kossy převyšuji a to za přibližně stejnou cenu. (Vlastním jak KPP tak Slipsche). V cenně cca 1000 Kč tak můžeš získat poměrně slušná sluchátka. Posloucháš-li často,připlatit si se určitě vyplatí, kvalita reprodukce je oproti levným sluchátkům nesrovnatelná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]