Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám satelit a už mě nebavilo platit stále se navyšující servisní poplatek i přesto, že moc programů nesleduji a dnes jsem se odhodlal objednat tuto DVB-T anténu mall.cz/... , protože je také odolná proti 4G/LTE, které už tu máme a chtěl bych se zeptat jelikož jsem nikdy neměl HD programy, jestli mi půjdou HD programy jako Nova HD Prima HD na televizi, na které je jen HD ready. A také mi poraďte jestli jsem si vybral správnou anténu, objednávku mohu ještě zrušit. Bydlím v Brné v Ústí nad Labem a ani moc nevím jak je to tady s pokrytím DVB-T, možná budu potřebovat silnější anténu.
Najprv si zistíte kanál vysielača vo vašom okolí,ktorí šíri digitalný pozemný signál a tak si kupujte anténu.Ak bude daný program v multiplexu vysielaný v HD,tak program v televízore by mal ísť v HD.Vami tu prezentovaná anténa je pre kanály 21-60.
Díky tady je seznam všech kanálů v úl takže jestli jsem to správně pochopil, tak mohu anténu použít? digitalnitelevize.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.