Nejste přihlášen/a.
Dobré dopoledne, potřebuji poradit s tlf. Mám chytrý tlf s androidem, do včerejška bez problému. Včera mi začaly naskakovat reklamy mimo dobu, kterou jsem byla na datech, stále dokola jsem je vypínala. Dnes jsem si všimla, že jsem na datech opět připojená i když mám "ruční" zapínání. Vypnu je, data se do minuty znova zapnou, samy od sebe. Nevíte někdo kde je problém?
doplněno 16.06.15 10:01:Dle návodu na netu jsem samozřejmě data vypla, několikrát , ty se ale opět samy načtou. Mám IGET X45.
Víte, v linuxovém prostředí se viry nevyskytují, vyskytují se pouze aplikace, nebo jejich části, kterým povolíte provozovat Vámi popsanou činnost. Celý svět na úrovni bank, serverů používá linux = android, právě z důvodů špatné napadnelnutosti, ovšem co si odsouhlasíte jako povolení aplikace, to je Vaše věc...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.