Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr čerpadla

Od: alice306* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, doma sháníme nové ponorné čerpadlo do studny. Studna je hluboká 9 m z toho 3 m je voda. Jaké čerpadlo byste doporučili?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

0x

Dobrý den, málo informací. Na ččerpadlo, na zalévání zahrady nebo k dopravě do domu?

alice306*
hodnocení

Omlouvám se, voda se bude používat pouze na zalevání zahrady.

hodnocení

0x

Tak já bych doporučil nějaké vybrační(malyše)Saje z větších hloubek a má i větší tlak než klasické.Zatím dobrá zkušenost: heureka.cz/...

joudic*
hodnocení

0x

obycejne Ruche za 2000 (vibracni, typ malys), ale pro vase ucely postaci i to nejlevnejsi Hecht (ale je hlucnejsi) cerpadla.heureka.cz/...

doplněno 14.06.15 16:47:

@honz kdyz jsem se tu nastehoval tak tu byl 10 let stary malys :) pak prasklo cele telo cerpadla, ted mam ten hecht uz 1,5 roku a no problem, ikdyz mu o par sekund dele trva naplnit tlakovou nadobu (tzn mensi prutok nez puvodni malys)

doplněno 14.06.15 16:48:

navic, kdyz kouknu na tu cenu, za to ma tazatel 3x Hecht :)

honzmalatny*
hodnocení

0x

Vidíte a já bych malyše nebo podobná čerpadla nedoporučil. Z vlastní zkušenosti. měl jsem a po roce odešlo.Také přemýšlím nad čerpadlem a co se mi líbí je toto. A Asi do něj půjdu.

cerpadla.heureka.cz/...

jabraka*
hodnocení

0x

Ponorných čerpadel je mnoho.Nejvhodnější by bylo sigmontpraha.cz/...

JABRAKA

joudic*

stoji 6000, myslim, ze to neni to, co si tazatel preje, to je teda sakra drahe zalevani zahrady... za to ma 6 cerpadel hecht a nebo 3 cerpadla ruche

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]