Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Baterka a záruka?

Od: achci* odpovědí: 6 změna:

Dobre ráno,chci se zeptat,mohu reklamovat mobil když baterka se rychlew vybijí?Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bruk600*
hodnocení

1x

Taky se mi začala baterka vybíjet rychle a už 30% nabití klekla. Mě pomohlo dát v mobilu tovární nastavení a vše je O.K. Jen přijdeš o všechny stávající aplikace.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, reklamovat můžete, ale reklamace nemusí být uznána. Otázkou je, čemu říkáte rychlé vybití baterie a jestli např. záruční list nepíše něco o baterii, resp. není tam ze záruky vyloučena. Zdravím!

doplněno 14.06.15 09:06:

Zkoušel jste tu baterku z mobilu vyndat a po chvilce ji tam zase vložit? Třeba bude změna.

doplněno 14.06.15 09:47:

Ono může mít vliv na tu baterku také extrémní teplé počasí. Měl jsem vlastně stejný problém u mobilu vloni, když bylo velké vedro. Indikace stavu baterie přeskočila z mírného vybití až na nula a mobil "chcípl", i když jindy takto ještě normálně fungoval. Po změně počasí (ochlazení) se už tento problém znovu nevyskytl (letos zatím také ne). Takže, s reklamací počkejte.

achci*
hodnocení

no že mám 13 % baterku a hned 5 % a vypne se,někdy i v 13% už nejde zapnout.A je moc horký.

Ukazatel procent je orientační. Já telefon pod 15% nechávám jen z řídka, protože pak už to jde též rychle. Záleží jak rychle se ti vybíjí od úplného nabití a co s telefonem děláš. Nejvíce žere rozsvícený display - čím více nastaveného jasu, tím to jde rychleji.
Teplota baterie závisí na tom, co jsi s telefonem dělal.
Zatím na chování tvé baterie nevidím nic nestandardního, co by bylo na reklamaci.
doplněno 14.06.15 10:49: Jo tak on je to IPhone. No ale tím jsi měl začít :D Mají je všichni v práci jako firemní a všichni jsou na tom s baterií stejně. Neustále všichni hledají nabíječky. Kolegyně se i neúspěšně pokusila reklamovat. Chtěla jsem najít jeden výstižný vtip, ale zatím se mi to nepodařilo..
doplněno 14.06.15 10:53: Jsou teprve tři odpoledne, ale už to chodí kolem a hledá to zásuvku a nabíječku. Co je to? :D Načež jsme se smáli, že tři hodiny odpoledne jsou ještě slušný čas..

achci*
hodnocení

Baterku nevythnu je to totiz iphone,no prehriva se často i když jsem jen na internetu.

hodnocení

0x

Batéria sa prehrieva preto,lebo je väčší odber microprocesora,je rozdiel,či si na nete pozrieš stránku alebo pustíš video.A pri 15% batérie je zralá na nabíjanie,aj notebook sa rýchlo výbíja pri takomto percente.Pochybujem aby bola reklamácia úspešná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]