Taky se mi začala baterka vybíjet rychle a už 30% nabití klekla. Mě pomohlo dát v mobilu tovární nastavení a vše je O.K. Jen přijdeš o všechny stávající aplikace.
Dobrý den, reklamovat můžete, ale reklamace nemusí být uznána. Otázkou je, čemu říkáte rychlé vybití baterie a jestli např. záruční list nepíše něco o baterii, resp. není tam ze záruky vyloučena. Zdravím!
doplněno 14.06.15 09:06:
Zkoušel jste tu baterku z mobilu vyndat a po chvilce ji tam zase vložit? Třeba bude změna.
doplněno 14.06.15 09:47:
Ono může mít vliv na tu baterku také extrémní teplé počasí. Měl jsem vlastně stejný problém u mobilu vloni, když bylo velké vedro. Indikace stavu baterie přeskočila z mírného vybití až na nula a mobil "chcípl", i když jindy takto ještě normálně fungoval. Po změně počasí (ochlazení) se už tento problém znovu nevyskytl (letos zatím také ne). Takže, s reklamací počkejte.
achci*
no že mám 13 % baterku a hned 5 % a vypne se,někdy i v 13% už nejde zapnout.A je moc horký.
Ukazatel procent je orientační. Já telefon pod 15% nechávám jen z řídka, protože pak už to jde též rychle. Záleží jak rychle se ti vybíjí od úplného nabití a co s telefonem děláš. Nejvíce žere rozsvícený display - čím více nastaveného jasu, tím to jde rychleji. Teplota baterie závisí na tom, co jsi s telefonem dělal. Zatím na chování tvé baterie nevidím nic nestandardního, co by bylo na reklamaci. doplněno 14.06.15 10:49: Jo tak on je to IPhone. No ale tím jsi měl začít :D Mají je všichni v práci jako firemní a všichni jsou na tom s baterií stejně. Neustále všichni hledají nabíječky. Kolegyně se i neúspěšně pokusila reklamovat. Chtěla jsem najít jeden výstižný vtip, ale zatím se mi to nepodařilo.. doplněno 14.06.15 10:53: Jsou teprve tři odpoledne, ale už to chodí kolem a hledá to zásuvku a nabíječku. Co je to? :D Načež jsme se smáli, že tři hodiny odpoledne jsou ještě slušný čas..
Batéria sa prehrieva preto,lebo je väčší odber microprocesora,je rozdiel,či si na nete pozrieš stránku alebo pustíš video.A pri 15% batérie je zralá na nabíjanie,aj notebook sa rýchlo výbíja pri takomto percente.Pochybujem aby bola reklamácia úspešná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.