Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doba praní pračky

Od: eva123 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, chci si koupit novou pračku a je to jedna z těchto nevím přesné číslo pracky.heureka.cz/... nebo pracky.heureka.cz/...

Potřebuji vědět jak dlouho je prací cyklus, když to dám na bavlnu 40 stupnu na 30 stupnu atd.

Někdo jsem se dočetla, že ta pračka pere 138 mi až 200 min, ale zdá se mi to moc.

předem děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano tyhle moderní A+++ normálně perou i 4 hodiny,ale ušetří vám energie:)Ta vaše má bavlnu 40° 190min ale má funkci rychlého praní cca o1/2 kratší cyklus-takže cca 90min za větší spotřebu.To samé je i u myček,stará nám umývala něco přes hodinu a nová na ecoprogram 3a půl hod.

No to čumím. Že je u myček eko-program, který trvá dlouho, to vím, ale aby byl standardní program takto dlouhý, to je docela drsné. Já ráda peru vše najednou o víkendu dopoledne, 2-3 pračky 40° hodina, 60° hodina a půl, s takovouhle pračkou abych si na praní vyhradila celý den *nevi*

isteron
hodnocení

0x

Naša Whirpool ukáže pri prepnutí na stupeň teploty a druh prádla aj čas v min. od 2h 10min až 1 h 25min, pri 40 °C.

Pri 30 ° C ukáže 0 h 40 min, až 1 h 20 min.

hodnocení

0x
Parametry máte v popisu u obou praček. Ještě bych si přečetla recenze ohledně hlučnosti atd. Také mi přijde program na tři a půl hodiny hodně.
Moje pračka na 7kg pere standardní program bavlna 2h 20m na 60 a na nižší stupně o deset minut méně a přijde mi to tak tak.

cesmina*
hodnocení

0x

Naše pračka si délku praní řídí sama.Někdy se program zkrátí i o hodinu.Máme AEG.

joudic*
hodnocení

0x

jen mirne spinave veci (pot) peru na 30C/30min, ostatni 40C/1.15h (myslim ze ale tento program si prida sam od sebe 15-20minut pro sprchovani) Mam Whirlpool 6th sense

dagmar35*
hodnocení

0x

Ty nové moderní pračky perou několik hodin, ale ušetří vám energie. Kromě toho mají i program na rychlé přání - kratší program, ale, to je za větší spotřeby samozřejmě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]