Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Iphone 4S a 5S

Od: velkejborec odpovědí: 8 změna:

Který z nich byste mi poradili? A je lepší černý nebo bílý?

Díky moc!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Radil bych iPhone 5s(ale 16GB verzi bych nedoporučoval), je výkonější(má 1GB Ram, 4S má 512MB ram, má rychlejší procesor a lepší grafiku atd.. Podle mě je stylovější bílá barva.

velkejborec
hodnocení

Dobrý den, Díky, proč ne 16 GB?

Teda napsal jsem to nepřesně - u toho 5S být buď černá/vesmírná šeď nebo bílý/stříbrný

doplněno 13.06.15 13:31:

U toho 4S se mi zase líbí že i 64GB verze bílá í černá se dají pořídit i do 7 tisíc, ale ten 5S je přece jen novější...

doplněno 13.06.15 13:32:

U toho 4S se mi zase líbí že i 64GB verze bílá í černá se dají pořídit i do 7 tisíc, ale ten 5S je přece jen novější...

A který z nich je víc odolnější? 4 nebo 5

Tak iOS 8 zabírá asi 4,5 gb. Tak ty lepší hry mají přes 1GB dat. Filmy ty zabírají ještě víc. No záleží kolik toho budete ukládat do telefonu. Jinak iPhone 5S je samozřejmě dražší než 4S, protože je to novější model a je lepší. A u té barvy je to věc vkusu. Odolnost nevím, který je odolnější já iPhone vždy nosím v ochraném pouzdru a maximálně mě spadl z postele na koberec. Vlastně jednou jsem ho držel iPhone 5S v jedné ruce a omylem jsem si ho vyrazil druhou rukou, telefon letěl nejprve na klec pro papoušky a poté chvíli skákal z koberce na PVC a naopak; telefonu se naštěstí nic nestalo. Ale iPhone nejsou odolné telefony jako třeba Caterpillar, Evolveo atd., takže pokud si ho koupíte, tak se podle toho zařiďte.

doplněno 13.06.15 15:21:

Navíc iPhone 5S má čtečku otisku prstů.

doplněno 13.06.15 15:23:

A iPhone 5S mají lepší sluchátka než 4S jako v prodejním balení.

velkejborec
hodnocení

Myslíte teda aspoň 32GB?

A ta bílá je teda víc stylovější - jsem kluk, nebo je to spíš holčičí a nebo na který jsou víc vidět otisky, černá nebo bílá?

velkejborec
hodnocení

I když zase - "apple prostě má bejt bílej... "*frajer*. nevím...

velkejborec
hodnocení

0x

Tak jsem se rozhodnul pro 5S a ještě tu barvu, černá-vesmírná šedá nebo bílá-stříbrná, díky.

josef324

Ahoj, zapoměli jste že iP 5S je i ve zlaté barvě ;)

velkejborec

Nezapomněl, ale ta se mi nelíbí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]