Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ikona na displeji myčky.

Od: mycka odpovědí: 11 změna:

Na displeji myčky se mi objevila ikona "DEMO" ,už jsem se jednou ptala,myčku jsem odpojila od elektřiny jak jste mi poradili,odpojena byla 4 hodiny. Pak jsem ji zkusila znovu zapnout,navolila jsem program ,ale hned se zase na displeji objevil zmíněný text.poradíte mi čím by to mohlo být a případně co dělat?

Děkuji a příjemný den. Začalová

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zdravím, kombinací tří tlačítek(mělo by to být v návodu) anebo dvou tlačítek provedete reset myčky, a demo program by se měl přepnout do normálního režimu.Pokud v návodu kombinaci nenajdete zkuste improvizovat.Tlačítka musíte drže vždy současně.Pokud se to nepovede apeloval bych na prodejce o nápravu...může to být i znamení poruchy elektronického mozku myčky..S pozdravem Adam.
*cteni*
maxwell*

Jako první potřebujeme vědět jakou máte pračku, čili výrobce a typ. Podle toho si najdeme, návod na internetu a po přečtení vám snad pomůžeme. Pokud ten návod na internetu bude, ale zatím jsem našel vždy na všechno dokumentaci.

Takhle bez informací vám neřeknu jak na to*jasne*

Pro někoho kdo nepozná rozdíl mezi pračkou a myčkou je to opravdu málo informací...jen upozornění na chybku:)
maxwell*

No jo jsem nějak *kafe*a asi už blbnu *ee* Sorry. Nikdo není dokonalej, a já už vůbec ne*nevi*

maxwell*

To bude asi tím že jsem si vzpoměl jak nám odešla Indesitka. Ihned po záruce, a i tak byla dvakrát spravovaná. Ředitele této firmy dostat do ruk tak...*cert*

mycka
hodnocení

Myčka se jmenuje ARISTON LD 78.Do návodu jsem se už dívala a nic tam takového není.Mohl byste mi prosím napsat internetovou adresu,kde bych možná potřebné informace našla? Děkuji.Začalová

mycka
hodnocení

Dobrý den, typ myčky je ARISTON LD 78 ,do návodu jsem se již dívala a není tam nic takového. Mohl byste mi prosím napsat internetovou adresu,kde bych případně mohla informace získat?Děkuji a přeji příjemný den Začalová

Taková adresa bohužel neexistuje, zklamu vás, nahlásil bych to do obchodu jako závadu a trochu to po nich pořval aby vrátili prachy a koupil bych si solidní výrobek od jiné značky jen ne tyto šmejdy až se to pokazí peněžku to bude hodně bolet jak moc se bude prohýbat...doporučím si připlatit za nějaký model od AEG nebo zanussi a ne takovej...s pozdravem Adam.Hodně štěstí...
*cteni*
maxwell*

Vážená uživatelko - Myčko - :) Mám pocit že nás taháte za nos. Nemáte náhodou ARISTON LD 87?

Já jsem prohledal celej web kde je co o LD 78, a nikde nic, takže doufám že jste se opravdu jen spletla.*smich*

každopádně jsem zjistil asi tolik:

I pushed the "power button"and the "start button"together for some seconds, and then the dishwasher was ok, and didnt run the Demo longer.

Přeložím:

Stiskla a držela jsem tlačítko zapnout a start zároveň, po dobu několik sekund. Myčka pak byla ok, a již více nejela na DEMO programu.

Tak jestli se nepletu tak by to mělo fungovat. A jestli jo, tak mám u vás pivko, až se někdy potkáme.;)*smich*

Aď tak či tak. ARISTON je dceřinou společností fi. INDEST. Firmu Indesit zbožňuji, měli jsme pračku i lednici. Oboje odešlo ihned po záruce. Modlete se aby ARISTON byl lepší.*andel*

doplněno 05.03.09 00:49:

Jinak ještě málé info. ARISTON v U.K. je prodáván pod značkou HOTPOINT.

Naše stránky pro ariston jsou www.hotpoint-aris/... upozorňuji že tam je jen návod na myčky a ani v návodu to není. Kdo ale hledá a hledat umí, najde.*palec*

Na těch stránkách by měl být seznam servisů v okolí. Jen kdyby něco.

maxwell*

Tak jak? Už běhá?*bezim*

Aiston,indesit,arddo..maximálně rok po záruce a já tydle kousky vozím na šrotaci...tyto značky jsou už vyloženě rychlokvašné zboží které se nemá v bytě abi ohřát..asi tak..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]