Nejste přihlášen/a.
Na displeji myčky se mi objevila ikona "DEMO" ,už jsem se jednou ptala,myčku jsem odpojila od elektřiny jak jste mi poradili,odpojena byla 4 hodiny. Pak jsem ji zkusila znovu zapnout,navolila jsem program ,ale hned se zase na displeji objevil zmíněný text.poradíte mi čím by to mohlo být a případně co dělat?
Děkuji a příjemný den. Začalová
Jako první potřebujeme vědět jakou máte pračku, čili výrobce a typ. Podle toho si najdeme, návod na internetu a po přečtení vám snad pomůžeme. Pokud ten návod na internetu bude, ale zatím jsem našel vždy na všechno dokumentaci.
Takhle bez informací vám neřeknu jak na to![]()
To bude asi tím že jsem si vzpoměl jak nám odešla Indesitka. Ihned po záruce, a i tak byla dvakrát spravovaná. Ředitele této firmy dostat do ruk tak...![]()
Myčka se jmenuje ARISTON LD 78.Do návodu jsem se už dívala a nic tam takového není.Mohl byste mi prosím napsat internetovou adresu,kde bych možná potřebné informace našla? Děkuji.Začalová
Dobrý den, typ myčky je ARISTON LD 78 ,do návodu jsem se již dívala a není tam nic takového. Mohl byste mi prosím napsat internetovou adresu,kde bych případně mohla informace získat?Děkuji a přeji příjemný den Začalová
Vážená uživatelko - Myčko -
Mám pocit že nás taháte za nos. Nemáte náhodou ARISTON LD 87?
Já jsem prohledal celej web kde je co o LD 78, a nikde nic, takže doufám že jste se opravdu jen spletla.![]()
každopádně jsem zjistil asi tolik:
I pushed the "power button"and the "start button"together for some seconds, and then the dishwasher was ok, and didnt run the Demo longer.
Přeložím:
Stiskla a držela jsem tlačítko zapnout a start zároveň, po dobu několik sekund. Myčka pak byla ok, a již více nejela na DEMO programu.
Tak jestli se nepletu tak by to mělo fungovat. A jestli jo, tak mám u vás pivko, až se někdy potkáme.![]()
![]()
Aď tak či tak. ARISTON je dceřinou společností fi. INDEST. Firmu Indesit zbožňuji, měli jsme pračku i lednici. Oboje odešlo ihned po záruce. Modlete se aby ARISTON byl lepší.![]()
Jinak ještě málé info. ARISTON v U.K. je prodáván pod značkou HOTPOINT.
Naše stránky pro ariston jsou www.hotpoint-aris/... upozorňuji že tam je jen návod na myčky a ani v návodu to není. Kdo ale hledá a hledat umí, najde.![]()
Na těch stránkách by měl být seznam servisů v okolí. Jen kdyby něco.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.