Nejste přihlášen/a.
Mám mobil Samsung SGH-C260 s kterým jsem byl dosud spokojen. Nedávno mi ho omylem manželka vyprala v pračce. Mobil jsem vysušil a uvedl do provozu. Je v pořádku, až na to, že mě v kategorii Organizér-kalendář zůstal navozený kalendář roku 2007. Nedaří se mi, změnit toto datum na současný letopočet. Mám sice užívatelskou příručku, která však takový problém neřeší.
Prosím o radu, jak změnit letopočet. Provozu mobilu to jinak nevadí, ale na obrazovce se mi ukazuje onen letopočet 2007.
Vladimír Macháček
Vážený pane, provedl jsem vaše podle vašeho pokynu. Nastavení času je v pořádku. Nastavení data mi ukazuje čas 12062005, Když ho chci změnit na čas 12062015, objeví se mi noticka-chybná položka. Zrušit čas mého operátora T-mobile se mi nepodařilo. I když jsem o to pořádal přímo operátora T-mobilu.
Nevím, co s tím mám dál dělat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.