Nejste přihlášen/a.
Mám mobil Samsung SGH-C260 s kterým jsem byl dosud spokojen. Nedávno mi ho omylem manželka vyprala v pračce. Mobil jsem vysušil a uvedl do provozu. Je v pořádku, až na to, že mě v kategorii Organizér-kalendář zůstal navozený kalendář roku 2007. Nedaří se mi, změnit toto datum na současný letopočet. Mám sice užívatelskou příručku, která však takový problém neřeší.
Prosím o radu, jak změnit letopočet. Provozu mobilu to jinak nevadí, ale na obrazovce se mi ukazuje onen letopočet 2007.
Vladimír Macháček
2x
Vážený pane, provedl jsem vaše podle vašeho pokynu. Nastavení času je v pořádku. Nastavení data mi ukazuje čas 12062005, Když ho chci změnit na čas 12062015, objeví se mi noticka-chybná položka. Zrušit čas mého operátora T-mobile se mi nepodařilo. I když jsem o to pořádal přímo operátora T-mobilu.
Nevím, co s tím mám dál dělat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.