Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odblokování placení pomocí SMS

Od: forsaken* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,poslední dobou vždy,když si chci zaplatit něco pomocí SMS mi za chvíli dojde zpráva "(Kod 83) Tato platba je na prani zakaznika blokovana".Nic jsem nikde nepřenastavoval a tak nevím jak z ničeho nic najednou nemůžu platit kreditem,nemá s tím někdo zkušenost nebo neví kde/jak to odnastavit?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Jakého máte operátora?
Najděte v samoobsluze nastavení prémiových SMS.
forsaken*
hodnocení

Mám dual sim ale tento problém mám jen od operátora BLESK.cz
Hledat to v samoobsluze jsem to už zkoušel ale nic takového tam myslím nebylo...

hodnocení

0x

Kdybych měl tento problém, tak se v první řadě poptám u svého operátora. Ten by to měl vědět nejlépe !

hodnocení

0x

První věc, co jsem dělal při nákupu sim karty, jsem blokoval platby třetím stranám a "premiové" sms. V případě "oskarty" však provozovatel vůbec nemá možnost plateb přes sms - je to o službách daného operátora.

Takže jako ostatní radím - kontaktujte svého operátora a změňte si nastavení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]