Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung S 3

Od: maci11 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, praskl mi display, bohužel je nefunkční. Telefon naskočí ,ale není nic vidět,. Potřebuji vytáhnout tel.čísla ( bohužel jsem si je uložila do telefonu).Fotky jsem si stáhla přes počítač,ale čísla nevím kde hledat,jestli to vůbec jde.

A ještě musím koupit nový telefon, Nevím jestli opět Samung S3, nebo Samsung S3 Neo, nebo Samsung S5 mini. Poraďte prosím, třeba i něco jiného. Děkuji za rychlé odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Je telefon zamčený? (PIN, heslo, znak..)
Kontakty zřejmě nepůjdou, vždy je lepší synchronizovat je s Googlem.
Zkuste se podívat, jestli nejsou zde: google.com/...
doplněno 08.06.15 11:20: Nebo další možnost je, pokud jste v telefonu povolil/a "USB Ladění":)
maci11
hodnocení

Děkuji za odpověď, nevěděla jsem o této službě. Pro příště se bude hodit.člověk se pořád učí.

doplněno 08.06.15 11:56:

to nevím .A kdyby to tak bylo,tak jak dál?

Pomocí programu MyPhoneExplorer by se dalo vytáhnout z telefonu téměř vše.
androidforums.com/...
Google překladač případně pomůže.
V novém telefonu potom zapněte synchronizaci kontaktů podle manuálu, a všechny se budou ukládat i do Googlu, odkud je můžete smazat, změnit a podobně. Ale hlavně se po rozbitém telefonu neztratí. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]