Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poradil by mi prosím někdo kde se opravují nebo jak opravit zdroj k PC? Nemám moc peněz a dostal jsem 650W, ale ten vyrážel snad i lopatu topičúm v elektrárně z ruky. Po rozebrání to dělat přestal, ale nejde. Ještě jsem dostal 500W (ten by mi snad stačil) a chodil perfektně, jenže mi vypadl ze skříně z výšky na beton. Vně ani uvnitř nic utrženýho není, ale po pádu taky nejde. Zdrojů mám spousty funkčních, ale maxim 400W. Neporadil by mi někdo, co se pádem mohlo rozbít nebo kde vzít schema (když nevím jestli bych si to troufnul spravovat). Třeba by ale šlo použít něco ze slabších zdrojů. Nové jsou nad moje finanční možnosti. Moc děkuji za jakou koli radu. Michal
Jakou sestavu máte když Vám na ní nestačí 400w zdroj?
Když píšete že nemáte moc financí, tak pochybuju že to bude nějaké dělo kterému to nebude stačit.
.
Jinak oprava zdroje se nevyplatí, už jen to že ho musíte někomu poslat a on ho musí poslat Vám jsou cca 300,-Kč, hodina práce 500,- a jsme vpohodě na ceně nového zdroje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.