Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
vybírám notebook do domácnosti a moc se v nich nevyznám. Byla bych ráda, abych se vešla do 13 500Kč. Na notebooku pracuji hlavně na internetu, wordu, sleduji filmy a děti si rády zahrají hry jako je the sims 4. Pomůžete mi prosím vybrat, který z nich je nejlepší? Pokud máte sami nějaký tip, budu ráda Děkuji.
Já za sebe vřele doporučuju Lenovo. Už se úplně neorientuju, protože jsem notebook vybíral už před časem, ale co jsem se tak zběžně díval, tak se mně líbí tento tsbohemia.cz/... Oproti těm dvěma má lepší procesor, SSHD disk, grafika je tak na stejné úrovni.
také mám Lenovo, už pár let a spokojenost
u toho v odkazu může být jeden problém a to že v ceně není operační systém (první dva mají už windows 8.1)
(pro někoho naopak výhoda protože chce třeba jiný nebo si ho obstará jinde)
doplněno 07.06.15 14:15:jinak všechny 3 vypadají dobře, to Lenovo je ještě o něco lepší jen zas nemá ten systém
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.