Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky fotomobil do 4 tisic?

Od: opisk* odpovědí: 4 změna:

zdravim,

vcera som rozbil xperiu m, sluzila mi rok, celkom fajn... takze hladam novy a hlavne kriterium - fotoaparat. poradite mi co najlepsie foti z toho co je na trhu do 4 tisic? diky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

mobilni-komunikace.blog.c/...

Mám ho 3 roky, zakoupen jako použitý za 2000,-. Fotky jsou super. Nový asi neseženete. Ale co jsem kdy v rodině viděl, žádný mobil neměl tak kvalitní fotky.

Má kovové tělo a dobré sklo. Spadl mi už několikrát na beton (např. při běhu nebo jízdě na kole) - stále je OK!

Potíž je v tom, že má svůj systém BADA a nemá tedy podporu a aplikace jako Android.

praivo*
hodnocení

0x

Bazarová Nokia 808 PureView. Jednu mám a možná si jako zálohu koupím ještě jednu.

fragy
hodnocení

0x

Zdravím, pokud nevadí použitý, tak zkus na Aukru nebo v nějakém bazaru najít Nokia Lumia 800 (nebo jeslti se ti poštěstí najít fotomobil Nokia 808?). Pokud však chceš úplně nový tak Lumia 640 - tu do 4 tis seženeš na netu :) Má 8MPX foťák, má i přední 1MPX, je svižný, baterka prý podle recenzi má dobrou výdrž :)

praivo*

808 bývá někdy plný Bazoš (někdy jsou tam dvě, někdy třeba šest najednou). A jestli ne tu, tak Lumii 1020. Pokud jde o foťák, nic lepšího mezi mobily zatím není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]