Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proc se neotviraji emailove zpravy

Od: fantomas007* odpovědí: 1 změna:
Mám problem se svym telefonem blackberry 9790.cas od casu display nereaguje na poklep.prihlasim se ke svemu uctu na seznamu.Objevi se mi seznam dorucenych zprav,ale nejdou otevrit.A jeste jeden problem.Pri prihlasovani se mi neobjevuji pismenka,ktera zadavam.Kurzor se posouva,ale pismenka ne.To stejne na www.idos.cz.Nazev mest odkud kam se neobjevuje. A posledni zahadna vec,kdykoliv pri psani textu (a to nepouzivam T9) se mi automaticky po napsani slova PRO objevi ME PRO ME -i ted jsem to musel odmazavat.Viz muj prispevek v sekci pestovani rostlin. Za rady predem dekuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, obecně - zkusil bych vyčistit a odstranit vše, co se vyčistit nebo odstranit nechá nebo může. Tím mobilu pomůžete a uvolníte jeho paměť (snad bude reagovat i rychleji a správně). Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]