Dobry den, dneska, i byl nabidnut callcentrem velmi zajimavy tarif, rada bych ho prijala, hacek je v tom, ze musim odejit od O2, kde mam smlouvu do brezna 2017. Bylo mi porazeno zvolit si u O2 co nejnizsi mozny tarif, tj. bych doplatila jen asi 1000 Kc, coz by byla petina z castky. Vylozene mne nasralo, ze informaci o automaticke prolongace O2 dava do prilohy k vyuctovani, nebylo to ani v tele mejlu! Pokud by mne O2 pustila po zaplaceni dluzne castky, mela bych na 24 mesicu za 449 Kc neomezene volani a FUPku 500 Mb mesicne. Sice online mobilni operatori maji jeste vyhodnejsi nabidky, ale zase nemaji zazemi velke spolecnosti. Nebo ma snad nekdo dobre zkusenosti s online operatory. Zaujal mne mimo jine tarif u spolecnosti snad Dragon, ktera nabizela neomezene volani a FUPku snas 1.2 Gb za 499 Kc vcetne DPH mesicne, a to jeste bez zavazku. Jsem dneska volala na O2 linku a tam se mi pan divil, ze pro mne je treba 750 Kc za neomezeny tarif mesicne fakt moc...
Já teda nevím co máte ,ale pro syna mám předpřipravený (závazek na 24) internet od kyslíku-FUP 5GB za 299kč/měsíc a současný bez závazku má 2GB za 300kč!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.