Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odejiti od O2 a vyber jineho operatora

Od: mahtiel® odpovědí: 5 změna:
Dobry den,
dneska, i byl nabidnut callcentrem velmi zajimavy tarif, rada bych ho prijala, hacek je v tom, ze musim odejit od O2, kde mam smlouvu do brezna 2017. Bylo mi porazeno zvolit si u O2 co nejnizsi mozny tarif, tj. bych doplatila jen asi 1000 Kc, coz by byla petina z castky. Vylozene mne nasralo, ze informaci o automaticke prolongace O2 dava do prilohy k vyuctovani, nebylo to ani v tele mejlu! Pokud by mne O2 pustila po zaplaceni dluzne castky, mela bych na 24 mesicu za 449 Kc neomezene volani a FUPku 500 Mb mesicne. Sice online mobilni operatori maji jeste vyhodnejsi nabidky, ale zase nemaji zazemi velke spolecnosti. Nebo ma snad nekdo dobre zkusenosti s online operatory. Zaujal mne mimo jine tarif u spolecnosti snad Dragon, ktera nabizela neomezene volani a FUPku snas 1.2 Gb za 499 Kc vcetne DPH mesicne, a to jeste bez zavazku. Jsem dneska volala na O2 linku a tam se mi pan divil, ze pro mne je treba 750 Kc za neomezeny tarif mesicne fakt moc...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luha*
hodnocení

0x

Při odchodu, zrušení smlouvy se musí uhradit pouze 20% částky, zbývající do konce zůčtovacího období.(dle zákona o telekomunikacích).

rubiken
hodnocení

0x

A od ktereho operatora vam to nabidli

20.08.15 20:42
hodnocení

Vodafone :)

hodnocení

0x

Já teda nevím co máte ,ale pro syna mám předpřipravený (závazek na 24) internet od kyslíku-FUP 5GB za 299kč/měsíc a současný bez závazku má 2GB za 300kč!

hodnocení

to se mi nezdá ani pro juniory... A je v tom i volání a sms nebo se jedná čistě o net?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]