Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s Facebookem

Od: davidkrenek odpovědí: 9 změna:

Ahoj mám velký problém s facebookem. Mám dva účty a na jednom po mě chtěli důkaz o totožnosti jelikož jsem se tam jmenoval Gradinov CZ a to jim vadilo. Už měsíc kvůli tomu na jeden ze svých dvou facebooků nemůžů protože se to prý prověřuje což je blbost a je to někde zahrabané. Kam mám prosím zavolat? Je to pro mě hodně důležité.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Přečtěte si jejich VOP, pokud se nemýlím, je tam napsáno, že nemůžete užívat fiktivní jméno.
davidkrenek
hodnocení

Ale co teď s tím? potřebuji se někam obrátit. Ten facebook už mám skoro 2 roky a potřebuji na něj.

hodnocení

0x

Fiktivní jméno se může používat, já jsem také na fb pod přezdívkou a můj syn rovněž. Když si tam dáte třeba Anička Vopička nebo Honza Ječmen Oves - tak do toho nikomu nic není. Myslím, že to na Vás zkoušejí. Zkuste si vymyslet něco pravděpodobného, co ti američtí admini neprokouknou. Myslím, že jim nejvíc vadilo to CZ.

iz*

Podle podmínek Facebooku je možné se zaregistrovat jenom vlastním jménem.

Ke jménu si po registraci můžete připojit přezdívku.

Spousta lidí to nedodržuje, ale že byste měla vyloženě radit k obcházení pravidel ...

To, že vy a spoustu dalších uživatelů používá fiktivní jméno, ještě neznamená, že se to může. Ono stačí, když vás někdo kvůli tomu nahlásí a pokud tam máte opravdu nějakou přezdívku, můžete být následně vyzván, abyste si jméno přepsal naše vaše právé bez možnosti další změny.

mp*

Tak to já jsem to zase pochopil, jako obyčejně úplně jinak, proč bych se měl krýt nějakou přezdívkou. Buď teda mám nějaké názory, jdu z kůží na trh, nebo ne. Můžu být i slavný - co když si mých mimořádných názorů někdo všimne, a pak mě třeba začne i platit. Nebo jsem no name se všemi důsledky, které z toho vyplývají.

dagmar35*
hodnocení

0x

Můžeš zkusit se spojít s adminy Facebooku a se zeptát na nich z jakého důvodu tvůj učet zablokovali a jak musíš postupovat abys odblokoval svůj učet

mohajkova*
hodnocení

0x

existuje facebook suppurt, spoj se s nimi pokud máš promlém

mp*
hodnocení

0x

Tak já chápu facebook, jako že se spojím se svými lidmi, a něco napíšeme (obyčejně stejně blbosti, ale to je jedno). Proč máte zájem mít dva účty? Tam bych hledal odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]