Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám velký problém s facebookem. Mám dva účty a na jednom po mě chtěli důkaz o totožnosti jelikož jsem se tam jmenoval Gradinov CZ a to jim vadilo. Už měsíc kvůli tomu na jeden ze svých dvou facebooků nemůžů protože se to prý prověřuje což je blbost a je to někde zahrabané. Kam mám prosím zavolat? Je to pro mě hodně důležité.
Fiktivní jméno se může používat, já jsem také na fb pod přezdívkou a můj syn rovněž. Když si tam dáte třeba Anička Vopička nebo Honza Ječmen Oves - tak do toho nikomu nic není. Myslím, že to na Vás zkoušejí. Zkuste si vymyslet něco pravděpodobného, co ti američtí admini neprokouknou. Myslím, že jim nejvíc vadilo to CZ.
Podle podmínek Facebooku je možné se zaregistrovat jenom vlastním jménem.
Ke jménu si po registraci můžete připojit přezdívku.
Spousta lidí to nedodržuje, ale že byste měla vyloženě radit k obcházení pravidel ...
To, že vy a spoustu dalších uživatelů používá fiktivní jméno, ještě neznamená, že se to může. Ono stačí, když vás někdo kvůli tomu nahlásí a pokud tam máte opravdu nějakou přezdívku, můžete být následně vyzván, abyste si jméno přepsal naše vaše právé bez možnosti další změny.
Tak to já jsem to zase pochopil, jako obyčejně úplně jinak, proč bych se měl krýt nějakou přezdívkou. Buď teda mám nějaké názory, jdu z kůží na trh, nebo ne. Můžu být i slavný - co když si mých mimořádných názorů někdo všimne, a pak mě třeba začne i platit. Nebo jsem no name se všemi důsledky, které z toho vyplývají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.