Nejste přihlášen/a.
Da se stahnout nejaky bezplatny antivir na lumii 830 pres store?Stahl jsem pres store hru a hodilo mi to ze tam mam vir Tapsnake.exe...Dale bych se chtel zeptat co to znamena v tom hornim levym rohu jak je signal, stridaji se tam pismena H a E.K cemu slouzi ucet microsoft na lumii?Vsechny aplikace jsem stahl pres store na Wifi a ucet jsem nepotreboval i mapy pro navigaci.Kde najdu spravu toho uctu?Jak mam pouzit offline mapy, ktere to jsou?
Tie písmenka označujú v akej sieti daného operátora ste pripojený. E znamená Edge-2G je pomalšie a H znamená HSUPA pomalšie alebo HSDPA rýchlejšie 3G pripojenie.
doplněno 03.06.15 14:02:Na tejto stánke je bližšie zoznámenie s týmto operačným systémom a ďalšiu podporu nájdete na stránkach Microsoftu.www.air-watch.com/solutions/windows-mobile/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.