Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem při příchozích hovorech

Od: mho odpovědí: 6 změna:
Dobrý den nevím jestli se už s tímhle problém někdo setkal ale při příchozích hovorech mám vyply mikrofon je u něho kolečko a preskrtnute po kliknutí na mikrofon žádná reakce takže já neuslyším volajícího a on neslyší zase mě divné je ze když někomu volám já tak je vše v pořádku typ telefonu je asus zenfone 5 předem děkuji za odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zkuste prohledat nastavení v manuálu...případně se vrátit k "továrnímu nastavení"

mho
hodnocení

Nastavení jsem projel právě celé a nic jsem nenašel a do toho továrního nastavení se mi zatím moc nechce ale dík :)

proč hned tovární nastavení? Lze udělat i obnovení nastavení, data, aplikace zůstávají, jen se prostě vrátí základní nastavení.

mho
hodnocení

Když najedu na nastavení tak tam mám zálohování a obnovení dat kliknutím na to a tam je jenom tovární nastavení takže to osobní nastavení nemám potuchy jak to udelat

dle návodu je potřeba nastavit to zálohování a pak to bude snad funkční, jestli jsem to správně pochopil tak ten mobil zálohuje jen přes net na nastavený účet.

mho
hodnocení

Všechny data apod. se mi ukládají automaticky zálohování dat se mi ukládá automaticky akorát nevím jak přejet na základní nastavení bez ztráty dat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]