Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neúplná čísla u tlakoměru

Od: delta® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Na tlakoměru Omron M6 ( starý 6let) se mi začala zobrazovat neúpná čísla (např. u jedničky, která je složena ze dvou čárek, zobrazí se jen jedna čárka), nevím tedy, jaká je hodnota tlaku. Začalo to po výměně baterií. Nevím, co s tím. Poraďte, prosím. Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
hodnocení

3x

A když lehce zatlačíte na diplay, je nějaká změna?

hodnocení

Tak teď jsem to vyzkoušela - a vadná čísla se nezobrazila! Měřila jsem si tlak 3x. *ua* Budu to ještě nějaký čas zkoušet - dám pak vědět... Díky!

ono je možné, že se při výměmně baterek obvody co mají na starost zobrazování číslic trochu rozhodily...

hodnocení

Tak jsem to řádně vyzkoušela, to vadné číslo se mi už nezobrazilo ani jednou. *tanec* Ještě jednou - DÍKY! - Děkuji všem!

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, pokud se takto stalo po výměně baterií, tak bych hledal problém tam, resp. zkontrolujte si správné vložení baterií, čisté kontakty a zkuste také ty baterie v nějakém jiném přístroji. Pokud to jsou baterie nabíjecí, tak mohou být jen špatně nabité nebo končí jejich životnost (a zcela nabít již ani nepůjdou). Zdravím!

mkat*
hodnocení

1x

Najprv skús kúpiť v inom obchode iné nové batérie. Tie čo si kúpila môžu byť staré -zlé. Alebo ich zmeraj, ak máš ako.

Ak to nepomôže ,tak display asi odchádza.Neklepol niekto po ňom?

Vidím že "ben " bol rýchlejší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]