Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám udělat video, ale nemám s tím žádné zkušenosti tak jsem ho natočila. No a když ho chci střihat jsou tam černé okraje a to se mi nelíbí. Vím asi jsem měla točit na šířku, ale to jsem samozřejmě nevěděla. Předělávat už to nemohu a takmoc prosím o radu, nevíte co s tím . Za jakou koli radu budu ráda.
jedině v editoru udělat ořez do formátu obrazu ve kterém to má být přehratelné, pravděpodobně 16:9 - bohužel toho může v záběru hodně chybět.
V moviemakeru. Ale asi spíš v pinnaclu. (nevím jak se to přesně píše)
Ale Pinnacle mi nejde stahnout.
Nevíte kde bych ho mohla stahnout
Kliknete na nástroje, možnosti pak karta upřesnit a změňte si poměr na 4:3, to by mělo pomoct. To oříznutí teď nemůžu najít.
Ano změnila jsem poměr stran obraz se trochu zvětšil, ale pořád je na výšku :/ To asi změnit nepůjde
Změna poměru stran obraz jen roztáhla - zdeformovala. Když uděláte výřez, moc z toho nezůstane a bude to v kalitě jak ze starého telefonu.
Na solidní výsledek zapomeňte. Vždyť z toho absolutně nic nebude. Takto natočené video na výšku je na "vyhození" smazání.
doplněno 31.05.15 19:47:To by jste musela udělat ve videoefektech (Pinnacle Studio). Efekt obraz v obraze a tam ořezat ze všech stran na rozměr 4.3 a nebo 16.9. Ale obojí je nesmysl z tohoto tuto úpravu provést.
doplněno 31.05.15 19:59:Nebo jenom Posuvník a lupa. Výsledek ale k nekoukání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.