Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vybiram si telefon a potreboval bych nejakou radu nebo zkusenosti s danymi telefony. Rozhoduji se mezi Lg g3, samsung galaxy s5 nebo sony xperia z2. Nejvice me laka asi lg g3, ale trochu me děsí plast, z ktereho je telefon vyroben. Budu rad za jakoukoliv radu. Dekuji
doplněno 30.05.15 12:17:Nebo poradte nejaky jiny podobny telefon.
Já bych asi bral tu S5... z2 není nejnovější a LG G3 je strašně velkej a rychle se vybíjí... já osobně doporučuji Z3 compact taky si ho v blízké době pořídím ... akorát velký,vysoký výkon, odolný proti vodě a prachu, výdrž 2-3 dny, 20,7 megapixelů foťák, HD displej, 4K videa , 2gb ramky a mnoho dalšího... a je podle všech recenzí akorát do ruky... jediná nevýhoda jsou skleněná záda a cena
Ja uvazoval taky o tom z3 compact. Klasicka z3 je pry spatne zpracovana a neslysel jsem na to moc chvalu.
Ano, Z3 Compact je povedenější než Z3... já bych šel spíše do Z3 compact než do Z2... iphone 6 má 4,7 palce, kamoš ho má a skvěle mi padne do ruky... tak akorát, né moc malý né moc velký... a Z3 compact je jen on 0,1 palce menší.. Z2 je zbytečně velká... a jak říká nox běž si to někam ošahat a zkusit a uvidíš kterej se ti bude nejvíce líbit
Zdravím, jsem majitelem Xperia Z2 a za sebe mohu telefon jen doporučit. Designově snad nejhezčí telefon, který jsem měl, skleněná záda a kovový rámeček působí velice hodnotně a stylově. Já si pro jistotu hned pořídil krycí sklíčka z tvrzeného skla jak na přední, tak na zadní stranu a kvalitní kožené pouzdro. Jsem holt opatrný, přesto mě už párkrát telefon spadl, ale nic se nestalo. Systém je odladěný a rychlý, přesto poslední aktualizace (4.1) má pár chybiček. Mě občas po rozsvícení rozhodí jas, ale co jsem zjišťoval, nejsem jediný s tímto problémem, tak doufám, že následná aktualizace vše vyřeší. Nevýhodou může být, že se telefon přes sklo docela zahřívá. S5ka bude bez pochyb také skvělý telefon. Měl jsem předtím Note II a šlapal výborně, skvělý display, relativně odladěný systém, Samsung jednoduše patří mezi špičku. Ale v telefonu bylo plno balastu, který nešel odinstalovat bez rootu, prostředí působilo až moc kýčovitě, ale to je zase na každém. Myslím, že ani jeden telefon nebude špatná volba. Doporučuji navšítit prodejnu, kde telefony budou vystavené a pořádně si je osahat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.