Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznámá ikona na telefonu

Od: jitka2* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. Na mobilním telefonu se mi objevila ikona která není ani v podrobném návodu ( alespoň jsem ji nenašla), je to modré kolečko ve kterém je bílé písmeno L a od kolečka vede malinká modrá čárka. Nevíte někdo, co by to mohlo být za značku? Díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To netusim, ale chtel bych se taky zeptat na jednu ikonu, mam Sony Ericsson a uplne v levem rohu nad ukazatelem signalu je pismeno E, nevi nekdo co to je? V navodu jsem to taky nenasel.

Písmeno E nad ukazatelem signálu bude zřejmě dostupnost služby EDGE.

Ovšem s původním dotazem si nevím rady.

hodnocení

0x

Bohužel, momentálně z dotazu není jasné ani to, co je to za značku mobilu.
Zkuste to vyfotit a vložit do upřesnění dotazu!

jambus*
hodnocení

0x

dobrý den.

pokuste se to nafotit,nebo nakreslit.

a nebude to spíše ( í ) - jako info?

jitka2*
hodnocení

jde o telefon nokia 6500, vyfotit už ji bohužel nemohu, zkusila jsem telefon vypnout a znova zapnout a ikona už se neukázala. Ale stejně by mne zajímalo, co to bylo.

mireczek*

Je to ikona, která značí, že máte aktivován dočasný profil. Alespoň tomu tak je na mé Nokii 6300, která se od 6500 moc neliší.

jitka2*
hodnocení

No, a to znamená co? Přesněji řečeno, jak se mi podařilo ho nastavit?. Jinak děkuji za informaci,jen ještě vědět, jak se mi to povedlo.*hi*

mireczek*

menu - nastavení - profily - vyberete profil, např. tichý - v nabídce máte aktivovat / přizpůsobit / dočasný - vyberete dočasný a zvolíte čas, kdy tento profil vyprší ... po vypršení času dočasného profilu se automaticky aktivuje předchozí profil

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]