Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobilní telefon kolem 3 500 Kč

Od: karelcapek odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, potřeboval bych poradit co nejlepší koupi mobilu kolem 3500 Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

28.05.15 14:30
hodnocení

0x
Honor 3c

hodnocení

0x

tech.ihned.cz/...

doplněno 28.05.15 18:12:

Tazatel nezadal téměř žádné podmínky a parametry - já vodafone mám - tarif Odepiš :)

zwiki*
hodnocení

0x

jmlc- dobrý mobil,ale aby fungoval úplně,musí být sim karta Vodafonu.

stonek*
28.05.15 21:04
hodnocení

0x

zwiki*
hodnocení

0x

Dobrý den.Asus Zenfone 5

jendad

Taky přemýšlím o novém telefonu v této ceně 3 -4t. A zajímalo by mě který má dobrý přijímač wifi (citlivost) . Byl jsem nakloněn pro sony E4g , ale v recenzích na Heuréce psal někdo že je to slabota(ta citlivost wifi) . Nevíte jak jsou na tom lumie? Preferoval bych menší telefon.

fragy

Pokud si nekoupíš nějakého číňana, ale něco solidnějšího, například tu Lumii, tak tam jsou čipy kvalitní a mají dobrý dosah. Týká se to nejen wifiny ale i bluetoothu či normálního signálů (2G/3G/4G)... Obecně můžu říct, že kolem těch 3-4tis je Lumia asi nejlepší volba, pokud to nechceš mít mobil na půl roku...

jendad

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]