Nejste přihlášen/a.
Vážení rádcové, zamrzla mi čtečka knih PocketBook 626. Po všech možných pokusech se jí povedlo rozpohybovat, ale pořád bootovala. Zkusil jsem update sw z SD karty a to se chytlo, ale na závěr to napíše "update fail". Pokud instaluju z SD karty starší FW, tak to sice zahlásí taky chybu, ale čtečka částečně chodí, lze nastavit jazyk a hodiny a tak stále dokola. Vnitřní paměť čtečky je tvořena klasickou mikro SD kartou, pravděpodobně rozdělenou na dvě části a mám podezření, že se narušil formát. Nenapadá někoho z vás, co s tím lze dělat? Internet ohledně takového problému mlčí, nebo špatně hledám.
Za každý nápad předem děkuji.
Občas se mi to stává také. Řešením obvykle je současné stisknutí obou tlačítek na obracení stránek na cca dvě vteřiny. Pokud máte návod, řešení problémů jsou na stránkách 86 až 89.
doplněno 27.05.15 18:16:Nemohu tušit co se skrývá pod všechno jsem vyzkoušel, za roky na této poradně už jsem pochopil, že často to všechno zdaleka není právě všechno...
strejc:
psal jsem že po vyzkoušení všech možností, se čtečka probrala, ale pořád bootuje to znamená že všechny návodem popisované možnosti resetu v návodu jsem vyzkoušel. Podle všeho nastalo narušení SW ve čtečce, update lze spustit a celý projede, na konci však dojde hlašení chyby a čečka nepracuje korektně, lze nastavit čas a jazyk a to stále dokola. Vše nasvědčuje, že je vadná interní paměťová karta, kterou Pocketbooky používají jako vnitřní paměť, ale podle všeho je specificky formátovaná a dělená - (porovnával jsem dle jiného modelu) a já potřebuju zjistit jak. Nejlépe by bylo udělat klon z jiné čtečky tohoto typu.
doplněno 27.05.15 18:22:pokud jsem se zmínil o částečně provedeném update FW z SD karty, dalo by se předpokládat, že nahlédnutí do manuálu jsem neopoměl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.