Dobry den, prosil bych poradit jaky tablet poridit, mam par specifikaci a ani nevim,jestli je muj soucasny tablet umoznuje, premyslim o pripadne zmene. Budu rad za kazdou odpoved k veci. Muj tablet musi byt 3g, pres to nejede vlak a byt celkove na prohlizeni webu rychly, nesekavy a potom mit moznost pripojeni usb (at uz redukci nebo normal) ..v tabletech se nevyznam, prisly mi i drive jako zbytecnost,ale potreboval jsem nekdy byt na netu treba 2 hodiny v kuse a svoji mobilitou mi to tablet umoznuje a tak jsem koupil lenovo s5000 3g a jsem s nim spokojeny pomerne. Dlooooouha vydrz, pomerne rychly, fotoaparaty apod jsou jen bonus. Zmenu zvazuju hlavne kvuli tomu, ze bych rad na tablet pripojil ruzne externi zarizeni, ne jen externi disk 2tera s vlastnim napajeni, ale treba playstation pres Hdmi (ktere s5000 nema) aby mohl slouzit jako obrazovka. Pokud by mi s timto mohl nekdo poradit,budu rad a tesim se na odpoved.
očividně se vyznáte, jen bych doplnil, abyste hledal tablet, který bude mít 2GB RAM, pak bude nesekavý 1GB = po pár dnech a aplikacích se začne neuvěřitelně kousat.
telbat
Diky za odpoved, nevyznam, porad hledam a tapu.. Skoro kazdy tablet nabizi to co bych rad, aby mel, ale proste nikde nrmuzu najit tablet, ktery by mi umoznil ho pouzit jako Tv k playstationu. At uz pres hdmi nebo nejak jinak sparovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.