Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Už mi to tu leží dost dlouho a nemůžu najít nikde návod... Psal sem různě do německa... Do různých poraden ale nikde neví
Pokud by jste našli třeba jen fotku rozebraneho zenita E kde je vidět jak to tam na sobě pasuje byl bych moc rád...
Pro ty co ještě nečetli moje předchozí 3 otázky tak jde o vyndání této ruličky na plátýnko závěrky...
Děkuji za rady
Dobrý den,
potřeboval bych poradit jak se dostat u Zenit-E pod horní kryt. jde mě ztěžka natažení.
Předem dík za radu.
S pozdravem Břetislav Matouš
Dobrý den
Podobnou závadu jsem měl u zenita B. Stačí pouze rozebrat páčku natahování a znovu ji správně utáhnout.
1) pomocí kleští chytnete tlačítko spouště a odmontujete (směr závitu si nepamatuji...)
2) sundáte podložky počítadlo atd... a pak by tam měla být podložka se závitem který je levý... Ten sem já povolil pomocí dvou silných jehel
Bohužel přesně si to nepamatuju ale vím že závity jsou opravdu slušně dotažený... Pokud to ani po rozebrání nejde dobře natahovat tak to bude chyba v něčem jiném nejspíš by to bylo špatně jezdící závěrkou...
A je to venku ! Bože děkuji ti... Kdo by potřeboval poradit tak napište... ale já nad tím strávil asi 15 večerů sjíždění internetu a psaní na různé stránky...
Super !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.