Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lumia 735 vyzvánění problém

Od: junkers* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, moje 735ka při příchozím hovoru zobrazí text "posuňte nahoru" a musí se to odsunout, pak teprve lze přijmout hovor. Nelze to nějak vypnout, aby - když zazvoní šlo přijmout hovor jednodušeji?

Další problém je, že zazvoní jen jednou. Přehraje zvuk a skáče tam to "posuňte nahoru" - a ticho. Takže když nezaregistruju hned první zazvonění, tak se mi nikdo nedovolá.

Díky za případné rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

njo
hodnocení

0x

1. Posouvání je běžná věc a změnit nelze. Pokud instalujete aplikaci Gestures Beta z Nokia Store, pak můžete přijímat hovor tak, že telefon přiložite k uchu a hovor se automaticky přijme. Po instalaci Gestures zatrhněte v aplikaci všechny 4 možnosti.

2. Jedno zazvonění není běžné, ale nejspíše máte aktivovanou některou z funkcí, která toto způsobuje. Zkontrolujte v Nastavení následující možnosti:

- Vyzváněcí zóny + zvuky, zapněte vybrace a vyberte pro jistotu jiný zvuk vyzvánění.

- Zvuk, vyberte Vylepšení a zrušte Ztišit při překlopení.

-Filtr hovorů + SMS, zkontrolujte, zda máte nastaveno Vypnuto.

junkers*
hodnocení

Dík "njo" za odbornou odpověď, našel jsem tam nastavení, o kterých ani nevím, že tam jsou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]