Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Iphone 16 gb?

Od: lindaf* odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, máte někdo iphone v 16gb verzi? Chtěla bych se zeptat, jak vystačíte s prostorem a na co všechno teleofn používáte. Koupila bych 16gb, ale zase nevím jslti by nebylo llepší zainvestovat do 32gb verze. Díky za opovědi :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No počítejte, že zhruba 4,5 gb plus minus pár set Mb zabere IOS. Osobně bych 16gb nedoporučoval. Záleží jak moc aplikaci, filmů, her a muziky tam chcete mít. Já mám sice iPhone 6 64gb. A už tam nemám místo.

lindaf*
hodnocení

Děkuji za odpověď, já mám v 16 gb verzi ipad a vím, že je to ve skutečnosti cca 13. ASi koupím 32gb, docela fotím a tak.. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]