Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IPod Nano - nefunguje restore a format

Od: natalije* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, zase já : )

Otázka na Apple fandy. Snad mi někdo poradí. Nedávno jsem píchla iPod do stanice a začal blbnout zvuk. iTunes chtělo restore, proč ne. Udělala jsem tedy restore a najednou to chtělo format. Ok, opět proč ne. Jenže - dám restore, tváří se to, že je provedeno, chce to zformátovat paměť a najednou - nelze formátovat paměť, udělejte nejdřív restore. Ale já jsem restore udělala. Při vyjmutí iPodu z USB sám píše, že chce restore. Prosím pomoc, miluju ho hrozně! : )) Je to první Nano, co bylo vyrobeno, vím, že je to už 8 let (?) ale prostě, určitě to je jen nějaká malá blbost!

Předem děkuji!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joker*
hodnocení

0x
Co restore přes itunes?
natalije*
hodnocení

no, to dělám právě : )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]