Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s telefonem?

Od: lup odpovědí: 5 změna:

Dobre odpoledne, mam dotaz. Pred 14 dny jsem dostala novy telefon Huawei p7. Mela jsem mineni, ze je dokonaly, ale bohuzel ted jsem nasla pro me dost zasadni chyby. 1. Pisnicky si dam do playlistu, ale nehraji po sobe.

2. Kdyz si poustim film nebo video na Yt tak se mi okno nechce obratit na vetsi obrazovku.

3. Pokud fotim fotku vodorovne, tak se vyfoti svisle.

Chtela jsem se tedy zeptat jestli nevite kde je chyba a jak tyto vady odstranit. Predem dekuji za kazdou normalni odpoved

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raplik*
hodnocení

0x

1. myslím že se do dá nějak nastavit ale nevím jak

2. zapni si automatické otáčení obrazovky v nastavení

3. to mi dělá taky.. :-D

lop
hodnocení

Otaceni obrazovky mam zaple!

raplik*

Opravdu? zkus s telefonem trochu zatřepat když ho dáš vodorovně... jinak zkus Kalibraci G-sensoru v nastavení

hodnocení

0x

Aby skladby hrály po sobě, vypni v nast. přehrávače náhodný výběr; bývá značen RDN, nebo SHF, nebo šipkama přes sebe. Postupné přehrávání bývá značeno 1,2,3...nebo A a šipkou.

lop
23.05.15 18:19
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]