Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová TV se sama zapne

Od: kaachorra* odpovědí: 24 změna:

Zdravím všechny.. Měla bych dotaz. V týdnu jsem si nechala dovézt z Alzy.cz novou tv, jedná se o Panasonic TX-42A400E.
Sama se mi dnes ráno pustila. Docela mě to zarazilo, nevíte, zda je v tv nějaké nastavení? Nebo oč by se mohlo jednat..? Díkyy

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Prolezte menu, bývá tam budík.

kaachorra*
hodnocení

díky, zkusím doma juknout ;)

kaachorra*
hodnocení

Vlastně ale to by budík se spustil až 3. den, protože dva dny predtim se nepustila, nebo o tom nevim...

U mojí televize se dá zapínat na určitý dny.

kaachorra*
hodnocení

ok, zatím díky za názor...

televize

U mně se TV zapne, vypne, zesílí, zeslabí, když soused radioamatér začne vysílat. Ale jen na určitém kmitočtu.

kaachorra*
hodnocení

0x

Tak bohužel.. budík tam v nastavení vůbec není, ani žádne automat. zapnutí, pouze vypnutí..a pán z Alzy mi napsal, zda mi nemohl pustit tv třeba domácí mazlíček.. to vůbec, jsou venku. Takže se tomu taky diví. tak ted nevim,co s tim.. jestli cekat, zda se to ještě stane... Protože by mi vadilo, kdyby se mi sama poustela...:(

kaachorra*

mám na to hroznou smůlu, uz treti tv v baraku a pri kazde resim jinou vadu :/

ben®

Dobrý den, píšete o třech TV v baráku. Zkuste vzít DO od těch starších TV a pomocí nich zapnout tu novou TV. Jestli se Vám to podaří, tak by mohl být zádrhel v tomto.

Nebo si uvědomte, jestli nespouštíte nějaký jiný přístroj DO (např. Hi-Fi věž) a tím i tu TV. Zdravím!

doplněno 22.05.15 14:00:

Ano, někdy se to právě povede. Stane se, že DO zapne i přístroj jiné značky nebo DO od TV zapne Hi-Fi. A snad to jde (podle druhu DO) někdy i skrz zeď. Tak, jestli nebydlíte v RD mohlo to být od sousedů (nebo přes okno z protějšího domu). Ale, mně zase někdy zapne zesilovač v subwooferu bouřka.

kaachorra*

díky za radu.. Ale bohužel jsem nic nepouštěla, bylo to v 6 ráno.. Jinak ovladačem z obyvaku to prepinat jde, jenže zrovna s ním nikdo nemanipuloval, pritom je to jina značka, to jde? aby ovladac od Panasonic ovladal LG?:)

hujer123*

Zkuste se podívat do menu, jestli nemáte zapnutou automatickou aktualizaci firmware. Jestli ano, stačí vypnout.

kaachorra*

myslíte,že by to mohlo být aktualizací.?mam tu aktualizece systemu - automaticke stazeni ANO.. tak jsem dala NE...uvidime :) moc děkuji

lgtv

Měla jste napsat hned LG. Ta je nevyzpytatelná

kaachorra*

to není LG.. je to panasonic

kaachorra*

No je to právě divný, jelikož v tu dobu nikdo nic nedělá.. max si fenuji vlasy :))

hodnocení

0x

Zapojte vidlici od TV do prodlužovačky s vypínačem, který vždy po ukončení sledování vypnete a budete mít jistotu :o)) A ještě ušetříte elektřinu, kterou TV bere v režimu stand by.

kaachorra*

jo jo to přesně mám, prodlužovačku s vypínačem, první den jsem to tak vypnula, ale druhý den jsem to vypla jen pres ovladač. No jo, jenze to bych pak nezjistila, ze bude třeba vadná..:) ale doufam,ze to bude tou aktualizaci... zkousim ji ted nechavat pustenou, jestli se tak jeste stane. Ale rikal mi kamarad, ze pry, kdyz ji budu takhle porad vypinat na tom vypinaci u kabelu, ze se to nejak muze poničit.? Je to pravda?*nevi*

hodnocení

0x

Nechci se vám do toho plést, je tu spousta řešení, ale mohlo to být i mnohem jednodužší. Krátkodobé podpětí v síti. Mě se takto zapíná jedna TV ze 3.

hodnocení

0x

Mám plazmu od LG a při přerušení dodávky elektrické energie se potom TV i když byla předtím ve standby režimu zapne.

Nebyla u vás ten den vyplá elekřina?

Jednoduše to vyzkoušíte tak, že TV vypnete dálkáčem a pak vytáhnete ze zásuvky. Zastrčte zpátky a uvidíte jestli se rovnou spustí. Pokud ne, tak bude zahrabaný hafan jinde.

matys2
hodnocení

0x

nebo jesli je to chytra televize tak se probouzí umělá inteligence (neco jako SKYNET a uvědomuje si sebesama

a muže ji ovládat nějaký jejich centrální mozek AI přez net a muže vás i odposlouchávat (přes mikrofon)

wanesa*
hodnocení

0x

Automatická uktualizace probíhá vždy v noci ve 3 ráno.Televize se nezapne,jen mi bliká dole červené světýlko a tím mě upozorňuje,že vyhledává novou aktualizaci..

alesek22*
hodnocení

0x
A nebo máte v domě démona

kangaroo*
hodnocení

0x

Nemáte tam nastaven režim "prodejna"? Něco podobného řešil jeden kamarád a tohle mu pomohlo. Někde v systému TV měl několik ražimů a jen přepnul z režimu "obchod-prodejna" na normál a věc prý byla vyřešena.

kaachorra*
hodnocení

0x

Díky za reakce... démona doma máme, ale spí v boudě venku *smich*
Zatím jí vypínám jen přes ovladač a od té doby se nepustila, tak doufám,že to bylo jednou jedinkrát.. Režím obchod tam nemám, už jsem taky koukala :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]