Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klávesnice

Od: radekradek* odpovědí: 3 změna:

Dobré odpoledne,nedávno jsem tady dával příspěvěk,co jse týče klávesnice na telefon.Potřeboval bych poradit,jestli se dá někde stáhnout do telefonu Acer ,klasická klávesnice,myslím 3x3 klávesy..Je tam nainstalová,nějaká klávesnice Google-QWERTY.Tu já moc nemusím.Přikládám fotku,abyste mě věřili,že to nejde v nastavení měnit,když tam nemám žádnou jinou nainstalovanou. Chtěl bych vás tady poprosit,jestli nevíte,o nějaké aplikaci,neboli jiné klávesnici..myslím klasickou,3x3 tlačítka.Mám tam systém Android...Předem děkuji,za rady...

Klávesnice

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lindaf*
hodnocení

0x

Mám samsung, ale pokud najedu na nastavení normálně v menu a dám tam jazyk a zadávání jsou tam různé klávesnice a u nich je vždycky kolečko ozubené na něj tuknu a mám tam : Typy klávesnice na výšku a tam se nastaví 3x4 a je to ... zkuste to přes nastavení -->pak něco podobného jako jazyk, zadávání apod...

U Google klávesnice taková volba bohužel není.
Umí to například TouchPal X, Smart Keyboard nebo Go Keyboard. Je jich více :)
radekradek*
22.05.15 19:42
hodnocení

Díky. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]