Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne,nedávno jsem tady dával příspěvěk,co jse týče klávesnice na telefon.Potřeboval bych poradit,jestli se dá někde stáhnout do telefonu Acer ,klasická klávesnice,myslím 3x3 klávesy..Je tam nainstalová,nějaká klávesnice Google-QWERTY.Tu já moc nemusím.Přikládám fotku,abyste mě věřili,že to nejde v nastavení měnit,když tam nemám žádnou jinou nainstalovanou. Chtěl bych vás tady poprosit,jestli nevíte,o nějaké aplikaci,neboli jiné klávesnici..myslím klasickou,3x3 tlačítka.Mám tam systém Android...Předem děkuji,za rady...
Mám samsung, ale pokud najedu na nastavení normálně v menu a dám tam jazyk a zadávání jsou tam různé klávesnice a u nich je vždycky kolečko ozubené na něj tuknu a mám tam : Typy klávesnice na výšku a tam se nastaví 3x4 a je to ... zkuste to přes nastavení -->pak něco podobného jako jazyk, zadávání apod...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.