Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám samsung galaxy s5, donedávna bez problémů fungoval. Dal jsem ho "vyčistit", protože se mi zdál trochu zpomalený. Stalo se ale že se z něho nedá volat, zobrazuje se hledání sítě. Svoji síť mám nastavenou, operátora taktéž. Nemohu na to přijít, možná to bude nějaká hloupost, už mě nic nenapadá. Kdyby měl někdo nějaký nápad, budu vděčný. Děkuji
co to je vyčistit? promazat rom nebo aplikace?
jedině Hard reset?
pokad nepomuze tak přehrat rom
doplněno 20.05.15 19:43:vyčistit simku nepomůže?
doplněno 20.05.15 19:44:jiná simka funguje?
doplněno 20.05.15 20:02:máš fake telefon
Telefon jsme dali do továrního nastavení přes Recovery, vše chodilo mnohem lépe a čistěji bez zamrzání. Poté co jsem vložil simkartu ukázalo se chybné IMEI, to jsem opsal ze zadní strany telefonu a zapsal. Vše funguje telefon posílá SMS dá se na něj zavolat ale nelze z něho volat. Když zadám číslo telefon napíše že vyhledává všechny dostupné sítě mám MobilCZ. Díky za rady.
pročti si tot třeba ti to pomuze
doplněno 20.05.15 20:14:a zde si to projít určitě řešení je
joooo nekupovat klony
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.