Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám problém se svým iPhonem 3GS, který se mi příšerně rychle vybíjí.
Ptal jsem se známých, co mají iPhone a ti mi říkali, ať si pořídím nějaký nový iPhone, jelikož 3GS je už starý kus a taky tomu odpovídá ta baterie.
Já si ale nový pořizovat nechci, jelikož s 3GS jsem velice spokojen, vyhovujeme mi, jako žádný jiný.
Napadlo mě, že bych si do toho koupil nějakou baterii s větší kapacitou, ale dá se taková baterka někde sehnat za rozumný peníz?
Jas mívám skoro na minimum, wifi mám vyplou, když ho používám jen na volání nebo focení, vydrží mi bez problému celý den i s nějakým 30% zůstatkem na beterii, ale jak si tam zapnu nějakou hru, například Temple Run a hraji asi 30 minut, tak z 100% mi to klesne skoro na 80% během takové chvilky, což si myslím není normální.
Je příčinou stará, opotřebovaná baterie, nebo mi to bude dělat, ikdyž koupím novou?
Díky
Já myslím, že baterie je v pořádku. iPhone 3GS má baterii 1150mah. Největší spotřeba je u hraní her a stahování něčeho. Já když hraju na svém iPhone 6 64gb 3D hru nabíjím třeba dvakrát za den. A nebo máte v nastavení něco zaplého, co baterii více vybíjí. Podle mě je koupě nové baterie zbytečnost.
jak pise @mcgyver baterie je naprosto v poradku, 1150mAh je uboha baterie a zadna vymena nepomuze... nicmene takove zasadni veci alespon dokazi presvedcit ovocnare, ze s nima jabko pekne vyjebava, kup si novy, to je holt ocekavany a zamysleny osud priznivce jablek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.