Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna tiskne stejný obrázky dokola

Od: ctsftsrfefr odpovědí: 4 změna:

dobrý den, před nedávnem jsem chtěla vytisknout několik obrázku, ale pokaždý když zapnu tiskárnu tak se mi furt tiskne to samý co mám už dávno vytisklé. Nevíte co by stím mohlo být?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pravděpodobně je zapotřebí vyprázdnit tiskovou frontu.

Zařízení a tiskárny, poklepat na ni myší, tím se zobrazí seznam úloh, který se musí promazat.

doplněno 19.05.15 14:34:

Pokud máš windows, tak na tlačítku Start, případně v Ovládacích panelech.

fggr
hodnocení

kde mám najít ikonu tiskárny a zařízení?

hodnocení

2x

Možná jste při zadávání tisk. úlohy někam omylem klepla a počet kopií obrázků, které se mají vytisknout, se přepsal z 1 na 99. Zkuste si otevřít dialogové okno tiskáren (Start > Ovládací panely > Tiskárny a jiný hardware > Tiskárny a faxy, pak poklepat na konkrétní tiskárnu. Zobrazí se Vám tzv. tisková fronta - dokumenty právě tištěné a připravené k vytištění. Na ně by pak mělo stačit kliknout a vymazat je z tiskové fronty.

Koukám, odpověď jsem psal zároveň s Jethrem a oba si myslíme totéž, tak to třeba bude skutečně ono ;{)>

jentak*
hodnocení

0x

Mě se tohle stalo u tiskárny HP1600, po přechodu z WinXP na W7. Do W7 nebyly a nejsou ovladače a tak jsem použil ovladače pro WinXP. Při pokusu o tisk to tisklo stále dokola jen první stránku, dokud nedošel papír, nebo dokud jsem to "neodstřelil" tím postupem výše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]