Nejste přihlášen/a.
dobrý den, před nedávnem jsem chtěla vytisknout několik obrázku, ale pokaždý když zapnu tiskárnu tak se mi furt tiskne to samý co mám už dávno vytisklé. Nevíte co by stím mohlo být?
Možná jste při zadávání tisk. úlohy někam omylem klepla a počet kopií obrázků, které se mají vytisknout, se přepsal z 1 na 99. Zkuste si otevřít dialogové okno tiskáren (Start > Ovládací panely > Tiskárny a jiný hardware > Tiskárny a faxy, pak poklepat na konkrétní tiskárnu. Zobrazí se Vám tzv. tisková fronta - dokumenty právě tištěné a připravené k vytištění. Na ně by pak mělo stačit kliknout a vymazat je z tiskové fronty.
Koukám, odpověď jsem psal zároveň s Jethrem a oba si myslíme totéž, tak to třeba bude skutečně ono ;{)>
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.