Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máme pračku LG pátým rokem a začala nám dělat fleky na oblečení, když vytáhnu prádlo jsou na některých kouscích bílé fleky, působí to jako "vyžrané " od Sava , odnesly to rifle, trička světlé i tmavé, používám klasický prášek a aviváž, buben jsem prohlídla, nic jsem tam nenašla, děkuji za radu
Dobrý den, znamená to, že ty fleky jsou na prádle po vyprání již trvale? To by muselo být buď odbarvené, obarvené, chemicky "vyžrané" nebo mechanicky "odřené". Pokud není uvnitř v bubnu žádná mechanická změna, perete na správnou teplotu a prádlo se vzájemně neobarvuje, tak bych změnil prášek a aviváž. Nebyla ta pračka čištěna nějakým přípravkem, jehož zbytek by tam zůstal (např. soda, Savo)? Zkoušela jste přidat další máchání? Zdravím!
je to práškem - koupili jste si nějakou vadnou várku...
Zkuste koupit prací gel - od zkušeností matky si manželka začala gely kupovat a pereme tak přes 8 let jedině s gelem.
může to způsobit i chybička v pračce - jiná teplota či málo vody - prostě se prášek nerozpustí, jak by se slušelo - gel to vyřeší!
doplněno 21.05.15 11:08:neznám souvislost dotazu, ale : "Po zkušenostech mojí matky si má manželka..." Moje matka stále pere práškem, ale už ne moje prádlo, takže mi případné fleky na jejich oblečení nevadí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.