Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Nevím, zda mi tady někdo poradí, ale zkusím se zeptat.
Umřel mi můj pracovní SGS II a tak jsem z šuplíku doma vytáhl Razra XT910, že jej do práce využiji. Tušil jsem, že bude asi baterie vybitá, tak jsem ho zkusil zapnout a nic. Po připojení do nabíječky se mi jen zobrazí logo "Motorola Dual Core ..." a dále se nic neděje ... V jednu chvíli místo loga Motorola byl na displayi panáček Android s otevřeným krytem těla a červeným vykřičníkem a taky se nic nedělo dál ... Do Recovery atd se mi nejde dostat ... poslední známá ROM, pokud pamatuji, byla CM11 Nightlies a Safestrap tuším ...
Poradíte, zda je nějaká reálná možnost, že telefon oživím?
Děkuji za rady
Dobrý den, zkuste tu baterku z mobilu vyndat a po chvilce zase dobře vložit. Potom zkuste znovu nabíjet (a dlouho). Zdravím!
doplněno 16.05.15 12:08:Tak, vidíte - s tím jsem nepočítal. Já mám Motorola ROCR a tam lze baterku normálně vyjmout, což také občas dělám, protože zcela vybitá se ani po nabití nechce "čapnout", resp. nenaběhne OS. Tedy, stejně jako Váš problém. Máte smůlu - snad jen nechat mobil nabíjet dlouho a doufat.
Jiné oživení neznám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.