Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysílač DVB-T nejblíže rakouskému Linci

Od: zajda888® odpovědí: 5 změna:

Dobré ráno,

potřeboval bych vědět,který český vysílač či vykrývač dvb-t signálu v jižních čechách je vzdušnou čarou nejblíže k Linci a zda má výkon,který by event.umožňoval příjem tamtéž.

Mám slabé připojení k internetu,jinak bych se kouknul sám,ale sotva se mi načetlo Poradte.

Moc díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kono
hodnocení

2x

Tady se to da dohledat digitalnitelevize.cz/...

a tady http://dtv.ctu.cz/

op5x9g9tu
hodnocení

2x

Byl jsem montovat v Linci několikrát a měřil jsem tam i signál z vysílače Kleť a Javořice. A byl nepoužitelný. Takže jsem vždy montoval satelitní příjem.

111®
hodnocení

2x

nejblíže jsou Lipno Vítkův Kámen a Loučovice../to Brno je tam omylem/ ovšem v cestě jsou hory

doplněno 16.05.15 10:34:

ptal se, který je nejbíž, tak dostal to co je nejblíž, to že se vysílače směrují do vnitrozemí je jasné..mezinárodní úmluvy zakazují šířit prvoplánově do zahraničí

Vysílač DVB-T nejblíže rakouskému Linci
op5x9g9tu

1. Oba vysílače mají směrové antény, které jsou nastaveny do vnitrozemí ČR.

2. Mají tak malé vysílací výkony, že jejich příjem v Linci je zcela vyloučen.

hodnocení

Potvrzeno.

Ani jsem si neškrt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]