Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fotoaparát S 760

Od: zavinac® odpovědí: 5 změna:

mám ten foťák a mám plnou paměť a nevím jak se maže nevíte někdo?

doplněno 15.05.15 07:32:

Vyřešila jsem to tak,že jsem z mobilu -foťáku vytáhla pam.kartu a daa do fotoaparátu a přehodila káblík v moťasu,smatzala jsem některé snímky a tak nemám paměť plnou. ...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkuste dát na jednu Murphyho radu: když něco nefunguje, postupujte podle návodu. Pokud návod nemáte doma, tak jej najdete zde: manualnavod.cz/... Mazání snímku je na straně 63.

doplněno 14.05.15 12:57:

Kliknout na ZOBRAZIT NÁVOD a najet na stranu 63

doplněno 14.05.15 19:31:

Strana 63 tam je. Otevřte návod, po chvilce otáčejte kolečkem myši a návod posouvejte tak dlouho, až narazíte na příslušnou stranu.

hodnocení

Já moc děkuki,ale nevím kde kliknout

Klikněte na ten červený odkaz od @bruna. Na zobrazené stránce se vám po chvíli objeví Návod k obsluze (šedé pozadí).

hodnocení

Návod jsem našla,ale nevyznán se v něm,,údajně str.63 ale taková tu není

doplněno 14.05.15 19:53:

Já jsem ho dostala a nevyznám se v něm..Ach jo...Nedá se nic dělatNejde to pořádně přečíst je to nějaké kouskovité zvlášť pro mne ,,Asi ho vyhodím z okna hihi,,,,Díky moc

realista*

...tak nevím, je to normálně proveditelné. V čem je chyba?

manualnavod.cz/...

Fotoaparát S 760

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]