Nejste přihlášen/a.
mám ten foťák a mám plnou paměť a nevím jak se maže nevíte někdo?
doplněno 15.05.15 07:32:Vyřešila jsem to tak,že jsem z mobilu -foťáku vytáhla pam.kartu a daa do fotoaparátu a přehodila káblík v moťasu,smatzala jsem některé snímky a tak nemám paměť plnou. ...
Zkuste dát na jednu Murphyho radu: když něco nefunguje, postupujte podle návodu. Pokud návod nemáte doma, tak jej najdete zde: manualnavod.cz/... Mazání snímku je na straně 63.
doplněno 14.05.15 12:57:Kliknout na ZOBRAZIT NÁVOD a najet na stranu 63
doplněno 14.05.15 19:31:Strana 63 tam je. Otevřte návod, po chvilce otáčejte kolečkem myši a návod posouvejte tak dlouho, až narazíte na příslušnou stranu.
Klikněte na ten červený odkaz od @bruna. Na zobrazené stránce se vám po chvíli objeví Návod k obsluze (šedé pozadí).
Návod jsem našla,ale nevyznán se v něm,,údajně str.63 ale taková tu není
doplněno 14.05.15 19:53:Já jsem ho dostala a nevyznám se v něm..Ach jo...Nedá se nic dělatNejde to pořádně přečíst je to nějaké kouskovité zvlášť pro mne ,,Asi ho vyhodím z okna hihi,,,,Díky moc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.